Den första bilen Faraday Future, 91 FF, en elektrisk SUV brutal!

Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91Faraday Future FF 91

Efter presentationen av en superdeportivo 1000 CV ser ut ensitsiga (The Faraday Future FFZero1) under CES-tekniken mässan i Las Vegas 2016, tillverkaren når 2017 års upplaga av CES med ett koncept som en förhandsgranskning av ja kommer att vara dess första produktionsmodellen serien, Faraday Future FF 91.

Denna bil ser lyx SUV och former som påminner om Tesla Model X Det har tagits fram med stöd av den kinesiska jätten Leeco och kommer att vara klar i 2018 med fantastiska funktioner som överträffar de av Tesla modeller på marknaden idag (enligt officiella uppgifter som publiceras).

Med en futuristisk utseende och sätt att bedriva fler funktioner och hur praktiskt estetik, finner vi en Faraday Future FF 91 som den har en något större längd än den Tesla Modell X. I sin främre LED teknik som finns i sina fina strålkastare och aerodynamiska former som sträcker sig i hela kroppen och med vilken en koefficient uppnås 0,25 (Den Tesla Modell S Det är 0,24). Uppnå bästa aerodynamik möjligt, en backkamera dold i den bakre spoiler och en 22-tums hjul automatiskt justera formen på sina radioapparater för den mindre luftmotstånd. Dess ytterbackspeglarna presenteras i form av fina kameror, men måste vänta ut den slutliga versionen att se konventionell typ som kommer att behöva bära tills länder hamnar standardisera dem för användning lagligt. den panorama taklucka, Samtidigt spred de hela taket och kan förmörka en knapptryckning.

Faraday Future FF 91

Även om det inte visas innanför Faraday Future FF 91, Det talar om en stor pekskärm i mittkonsolen och en helt digital instrumentering, något som vi kan gissa på några av de officiella bilderna som avslöjas och att du kan se i galleriet. Dessutom en rapport baksäten de kunde luta in 60:e, vilket är betydligt mer generös än lyx modeller av varumärken såsom Mercedes-Benz.

Baserat på denna bil är en Variabel plattformsarkitektur (VPA) med batteriet som ligger på golvet, fyra elektriska motorer (En för varje hjul) aktiv fjädring och styrsystem som verkar på bakhjulen för mer bekväm körning av bilen.

funktioner autopilot eller halv autonom körning är liknande de av Tesla, med användning av sensorer typ kamera, radar, ultraljud och LIDAR scanner. En märklig aspekt, 91 detta FF har ett element som kommer ut från huven på bilen och varnar fotgängare och andra väganvändare att fordonet körs utan förare verkan.

Den elektriska framdrivningssystem ger totalt 1050 CV (783 kW) och har ett maximalt vridmoment 183.63 mkg. Detta gör det Faraday Future FF 91 Det kan accelerera från 0 till 100 km / t på 2,39 sekunder, mycket snabbare än Tesla Model X eller andra märken som Ferrari super.

Den stora batteripaket denna bil har en kapacitet på 130 kWh, ger dem möjlighet att standardisera 700 km autonomi, en siffra uppenbarligen överlägsen sin rival Tesla, som i bästa tillgängliga batterikapacitet på 100 kWh. Denna uppsättning av batterier som används celler cylindriska litiumjon LG Chem signatur och från Faraday Future hävdar att deras FF 91 kan vara fulladdat i fyra och en halv timme om vi använder ett 240V uttag. Denna teknik är redo att ta ansvar i stort sett var som helst i världen, med en kapacitet på snabb laddning stationer upp till 200 kW, som inte kommer att hitta, för tillfället, på nästan varje punkt på planeten. Eftersom mer än 120 kW maximal modeller lastkapacitet Tesla.

Möjligheten att Anslut din smartphone fordons användare (för funktioner som att öppna bilen, erkännande förinställning ...), tekniken för ansiktsigenkänning, som kan också vara tillgängliga när den når marknaden under 2018 tillägger.

den Faraday Future FF 91 och du kan reserveras genom en insättning på $ 5000 (drygt 4.700 euro) och 300 första enheterna kommer att levereras specialutgåva "Alliance Edition' Med en del av intäkterna för miljöprojekt och miljövänlighet.

Även om det inte har förekommit några officiella bekräftelser pris, Det finns de som säger att det kommer att kosta mellan 150.000 och $ 200.000 (mellan 143.000 och 191.000 euro, approximativt).

Du kan också vara intresserad

Faraday Future, den största banken i världen

Dragrace mellan Faraday, Tesla, Ferrari och Bentley (video)

De bästa elbilar år 2016