Volkswagen Touareg tredje generationens försäljning under 2017

Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017Volkswagen Touareg 2017

Den 2017 Volkswagen Touareg kommer att landa nästa år på marknaden och kommer att konsolideras som flaggskeppet boque efter gapet kommer att vara i intervallet efter slutet av produktionen av lyx Volkswagen Phaeton.

detta tredje generationen Stora SUV Volkswagen kommer att visas för allmänheten för första gången under Auto Shanghai 2017 (April), efter den första framträdande som ett koncept som vi såg i Peking 2016 Hall, under namnet Volkswagen Concept T-Prime GTE.

Skapad på den längsgående modulära plattform "MLB Evo'(Samma som Audi Q7), den nya Volkswagen Touareg kommer att gynnas av en minskning av dess vikt (det finns talar detta varumärke på skalan mindre än 2 ton) och möjligheten att erbjuda versioner med uppgraderad dieselmotorer V6 och V8-motorer, såväl som hybridframdrivningssystem som är associerat med mekanisk bensin och diesel (både en konventionell hybrid som en annan plug-in-typ eller 'plug-in').

Dela basis Audi Q7 också göra det möjligt för Volkswagen Touareg hävstångs teknik såsom ratt styra och turbo makt, bland annat.

Det återstår att avgöra om det så småningom kommer att erbjuda tredje raden (7 passagerare), men på grund av sin storlek (bredare och längre) med avseende på den andra generationen, du kanske tror så tillgänglig. För att motverka förlusten av Volkswagen Phaeton, talas det om en möjlig topp version med en lyxig finish och där det finns bara plats för fyra åkande.

den Volkswagen Touareg 2017, som kommer att monteras vid anläggningen att varumärket har i Bratislava (Slovakien), kommer att presentera en reviderad estetik som kommer att ha tillräckligt att göra med konceptet presenteras i Peking visar faross med LED-lampor, mer dynamisk både på framsidan, på sidolinjerna och i den bakre och en inre, i vilken två skärmar 12 och 15 inches göra uppgifterna för instrumenteringsskåp och systeminformation och underhållning, respektive, vilket eliminerar de flesta av knapparna befintliga hittills. Dessutom finner vi kontrollera sina funktioner genom gester och röst, liksom systemet körning semiautonomous och automatisk parkering. Ingen brist senaste tekniken körning assistans som utnyttjar radar, kameror och sensorer, bland andra tekniker utrusta denna SUV lyx.

detta Volkswagen Touareg 2017 Du kommer att ha som främsta rivaler på samma Audi Q7, BMW X5, Ford Edge och Volvo XC90.

Du kan också vara intresserad

Volkswagen testström Touare

Volkswagen Golf 2017 första data och bilder