Officiell: detta är den nya Seat Ibiza 2017

Detta är den femte generationen av Seat IbizaDetta är den femte generationen av Seat IbizaDetta är den femte generationen av Seat IbizaDetta är den femte generationen av Seat Ibiza

Den mest populära modellen av spanska märket, Seat Ibiza, anländer i sin femte generationen endast 5-dörrars kropp och är helt förnyas bevara funktionella och sportiga anda som alltid har visat. Ger en fräsch design Det reflekterar karaktären av den senaste Seat, samtidigt som den karakteristiska DNA av varumärket, med eleganta och sportiga egenskaper.

den nya Seat Ibiza 2017 är en helt ny modell, med syfte att markera ett före och efter i säkerhet, design, prestanda och komfort. debuterar Nu är den nya A0 MQB modulära plattform VW Group, unincremento lovar vridstyvhet med 30 procent. ursprungligen lanserades 1984, har det blivit Ibiza Seat ikon, som det har varit bilen mer tid har varit i historien om varumärket och är dess mest framgångsrika modell med över 5,4 miljoner sålda enheter. Seat Ibiza, tillsammans med nya Leon och den nya Ateca är en av hörnstenarna i varumärket idag.

Nya Seat Ibiza: mer design, mer funktionalitet

den nya Seat Ibiza har vuxit inom och utanför: Det är mycket bredare (Upp till 87 mm), kortare och en mm 2 mm lägre än den tidigare modellen. Spårvidd växer 60 mm på framaxeln och på den bakre 48, under det att hjulbas ökar 95 mm stå vid 2,564 millimeter. Som ett resultat, förbättrad beboelighet avsevärt, så att den nya Seat Ibiza är en bil mindre på utsidan och större på insidan.

Seat IbizaUtrymme för knäna i baksätet Det har ökat 35 mm, som Seat, medan höjden tillgängliga i framsätet växer 24 mm och 17 i den bakre. Inre bredd tjänar 42 mm, lovar att vara den modell med bättre livability segment. Stammen, Det har sänkt sin lastningsplanet, Den växer på 63 liter, når nu totalt 355 liter.

Nya Seat Ibiza: effektiva motorer

allt motorprogram Nya Seat Ibiza uppfyller reglerna Euro6. Det första alternativet finns Gasoline Direct Injection är den 1,0 trecylindrig TSD i varianter 95 eller 115 hk, utrustad med turboladdare och intercooler. I slutet av 2017 kommer att nå nya 1,5 TSI fyra cylindrar och 150 CV.

För sin del kommer den nya Seat Ibiza Diesel sortiment består av 1,6 TDI versioner 80, 95 och 115 CV. kommer också att erbjudas 1,0 TGI 90 hk som drivs av komprimerad naturgas (CNG). De motorer över 95 hk effekt som förknippas med växellådor 6 hastighet (i 7-växlad DSG alternativet), Medan resten kommer att sysselsätta femväxlad låda.

Nya Seat Ibiza: fyra utföranden

den nya Seat Ibiza 2017 Det kommer att finnas i fyra utföranden, börjar med Reference, Stil, FR och xcellence. efterbehandling FR är inriktad på en mer dynamisk och teknisk utrustning en bakre diffusor och specifik främre stötfångare, sport fjädring Justerbar i två lägen, Normal och idrott och en exklusiv svart exteriörpaket, medan efterbehandling Xcellence erbjuder en mer praktisk funktionell utrustning (I framtiden också justerbar suspension).

Seat Ibiza 2017finish Xcellence den nya FR och Ibiza kommer att ha samma pris och avsikten att erbjuda de bästa alternativen för olika typer av förareFR för den som söker en sportbil, och Xcellence fokuserade på elegans och teknik.

den LED inomhusbelysning miljön och för FR xcellence, Den finns i två färger, rött och vitt. Tack vare den LED, är belysningen kvaliteten mycket hög och betydande energibesparingar översätter till lägre förbrukning uppnås. denFull LED-lampor Ibiza -faros, piloter, blinkers och dimma trasero- är innovationer inom detta segment.

Nya Seat Ibiza: komplett utrustning

bland system Körhjälpanordning införliva den Nya Seat Ibiza 2017 är Front Assist, Traffic Jam Assist, ACC adaptiv farthållare, andelssystemet och nyckellös start KESSY övervakning, en ny generation av främre parkeringssensorer och bakre, och en kamera bakifrån högkvalitativ pekskärm 8 inches.

Det kommer även att finnas tillgängliga på den nya Seat Ibiza 2017 trådlös laddare för smartphones med GSM signalförstärkare. I anslutning erbjuder tre alternativ: Spela Car Apple, Android Auto Mirror Link. Dessutom, Nya Seat Ibiza kan innefatta en Beatsaudio laget soundsystem, med digital signalprocessor (DSP), 7 premiumhögtalare och en 8-kanals förstärkare 300W effekt.

Du kanske också är intresserad av:

Seat Ibiza, den spanska ikonen

Seat 850 till Seat Ibiza

Seat Leon: sina släkter och video