Toyota FT-4X Concept: en fantastisk futuristiska SUV

Concept Toyota FT-4X, reinkarnation myt-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myt-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myt-roadConcept Toyota FT-4X, reinkarnation myt-road

År 2006 började göra Toyota Toyota FJ Cruiser, en SUV av retro inspiration som kan anses vara modern reinkarnation av den legendariska Toyota Land Cruiser J40 60 i samma riktning och ta några estetiska detaljer om sina föregångare är födda Concept Toyota FT-4X.

den Concept Toyota FT-4X Det kommer att presenteras vid New York International Auto Show och de har redan läckt ut några bilder av hans sista framträdande, där vi ser en vitt galler som en nick till deras förfäder. det är en designstudio, ett koncept för att studera allmänhetens reaktion, men vet inte när skulle förverkligas som en produktion bil, om det kommer.

Nå serien, Concept Toyota FT-4X skulle basera tnga modulära plattform (Toyota New Global Architecture) som också gjorde den sista Toyota Prius, den Toyota C-HR och framtida modeller av märket. I själva verket, åtgärder Concept Toyota FT-4X inte de skulle vara långt ifrån Toyota C-HR, så det kan passa in i kompaktsegmentet.

Som mekanik, Concept Toyota FT-4X Det kan drivas av en fyrcylindrig motor kopplad till en växellåda steglös, typ CVT med AWD och överföringslåda reduktiv. Skulle ha olika körlägen att bättre anpassa sig till markförhållanden (snö, sand, asfalt, eco ...), som är valda av en sitter på vänster om ratten ratten liknar leda den spektakulära coupe lexus LC och det nya flaggskeppet Lexus LS.

inuti Concept Toyota FT-4X Det har ägnat särskild uppmärksamhet åt material och känna av alla kontroller med en robust men ändå funktionell design, och detaljer som en integrerad kamera i backspegeln föraren, eller baklucka med två lägen för öppning annorlunda att använda i fält och i stads parkering utrymmet är begränsat.

Du kanske också är intresserad av:

Toyota FJ Cruiser, det mest extrema 4x4

Toyota FJ Cruiser förberedelser

Toyota Land Cruiser 180D, renare och effektivare