Den nya Toyota Tokyo Motor Show: en SUV och en sport

Två Toyota koncept till Tokyo: en SUV och en sportTvå Toyota koncept till Tokyo: en SUV och en sportTvå Toyota koncept till Tokyo: en SUV och en sportTvå Toyota koncept till Tokyo: en SUV och en sport

En bild säger mer än tusen ord och i detta fall att bilderna precis släppt Toyota dubbel konceptbil som kommer att visas i nästa Tokyo Motor Show 2017, bara tillsammans med teknisk information. Men vi kommer inte bara glädja titta på bilderna, kommer vi också att berätta hur lite de säger och att spekulera om vad "mycket" vi vet.

GR Toyota HV Sports

Å ena sidan är det GR HV Sports, en sportig tvåsitsiga hybrid mekanik, som kan mycket väl vara förebådade vad som kommer att sekelskiftet en sport historia rader Toyota Supra. De är välkända nyheten att Toyota och BMW De arbetar på ett gemensamt projekt som kommer att dyka upp ny generation Z4 i intervallet den tyska tillverkaren (det har redan presenterat här som ett begrepp) och parallellt Toyota Supra tilltalar honom i slutet av förra århundradet för att omtolka nyckel XXI århundradet. I denna mening, och i synnerhet kommer från Toyota, mekanik GR HV Sports Det kan inte vara mer än en hybriddrivgrupp. Bara vet vi att batteriet har fokuserat för bättre viktfördelning, avgörande de avsedda dynamiken i en sport, inte bara i form, funktion också. aggressiv silhuett GR HV Sports noteras för dess Targa-format... som på sin tid var också supra, särdrag en roadster sportbil ger större strukturell styvhet. Interiören lämnar inget tvivel om sporten rigorös behandling GR HV Toyota Sports Concept. Sittbrunnen ser bra. Slående kombination av tangenter för en automatisk växellåda användning med traditionell hävarm styrd H och 6-växlad manuell omkoppling egna. den GR HV Sports kunde röra bekväm, ekologisk och tyst i elektrisk runt staden och låt oss ta vår roll "pilot" väg, styra och besluta oss i en sport av vårt århundrade som kombinerar eldrift med en konventionell termisk motor. i Tokyo vi vet mer.

Toyota Cruiser Tj

Å andra sidan, Toyota kommer att göra så mycket eller mer buller med Tj Cruiser, definiera ett koncept som säkringar funktionaliteten hos en van med SUV bild som är mycket att forma framtiden för bilindustrin. den Cruiser tj sänder praktiskhet och robusthet. Hans steely exteriör bild silhouetting en omfattande och modulärt kabinen. Platserna kan vara helt tillbakalutad för att klara en lastutrymme som stödjer volymer av alla storlekar, hög, lång och bred. Påbyggnadsmaterial används med en speciell beläggning som står emot repor och smuts. den Tj Cruiser Använd den framtida utvecklingen hybrid plattform tnga (prius och CH-R) Det skulle göra det möjligt att erbjuda versioner framhjulsdrift och 4x4.

Du kanske också är intresserad av:

Begreppen Tokyo Motor Show 2016

Nissan Leaf Nismo, elektriska "elektrifierande" för Tokyo

Honda revving upp för Tokyo 2017