Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition för äventyr förare

Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition för äventyr förare

den nya Volkswagen T5 Multivan Outdoor Edition har alla fördelarna med tyska van, nya detaljer och utrustnings att öka komforten, mångsidighet och funktionalitet. Allt med målet att bli "Bästa bundsförvant förare älskare av sport och friluftsliv.

På detta sätt nya element i Outdoor Edition Multivan T5 är de: däck Casvavel 17 tums svart aluminium, uppvärmda elektriska speglar, 'klistermärken' sido med 'Utomhus' logo, lådor glider i baksätet, och en enda vit färg kroppen i kombination med svart som en kontrast (rutnät, kristaller, klistermärken och däck).

När det gäller element av teknologisk utrustning, De har inkluderat paketet Ljus och Bild "regnkännande sensorer fram och bak parkering svängbara framsätena, RNS 315 navigationssystem med Bluetooth-anslutning, åtta högtalare och anslutning för iPhone och iPod. den paket "Edition-serien ingår i Outdoor Edition, till exempel, multifunktionsratt i läder, dimstrålkastare med kurvtagning ljus ... bland många andra element.

Den Multivan Volkswagen T5 Outdoor Edition finns med Dieselmotorer TDI av 114 och 140 hk, med manuell växellåda eller automatisk dubbla kopplingar DSG, och 4MOTION alla fyra hjulen. Alla av dem, med 'Bluemotion' teknik spara bränsle och reglera CO2-utsläpp.

Slutligen, en annan nyhet meddelade Volkswagen för sin nya specialutgåva T5 Multivan har att göra med priset. Om du bestämmer dig finans ditt köp Volkswagen Financial Services, den innefattar rabatt på 1000 euro, den underhåll för fyra år, gratis försäkring för det första året, en ytterligare 300 euro rabatt på programmet och Volkswagen Original Tillbehör Scott särskilda villkor i butik, specialiserat sig på cyklar och sportutrustning företag.

* Priserna Volkswagen Multivan T5 Outdoor Edition:

- 2,0 TDI 114CV Manuell 5-växlad.: 32,410 euro

- 2,0 TDI 140CV 6-växlad manuell.: 34,150 euro

- 2,0 TDI 140CV DSG 7 vel.: 36,120 euro

- 4MOTION 2,0 TDI 140CV 6-växlad manuell.: 36,695 euro