Renault Koleos, alla data och officiella bilder av förnyad SUV Franska

Renault Koleos, alla bilder av nya franska SUVRenault Koleos, alla bilder av nya franska SUVRenault Koleos, alla bilder av nya franska SUVRenault Koleos, alla bilder av nya franska SUV

den nya Renault Koleos Det är inte längre en hemlighet för någon. Presenterad vid Beijing Motor Show, den Franska ny generation av SUV kommer att nå de fem kontinenter med en mer robust konstruktion, den senaste tekniken för franskt märke i säkerhet och anslutningsmöjligheter och gott om utrymme inuti.

Som vi vet, använder den nya Koleos Samma modulära plattform som andra modeller i Renault-Nissan AllianceEspace, Talisman, Kadjar, Qashqai och X-Trail har samma bas som Renault Koleos. Dessutom tar det många av de designelement som de senaste modellerna av hus diamant, särskilt Talisman.

Renault Koleos kommer att börja sälja denna sommar endast i vissa länder: Australien, Turkiet, Gulfstaterna och en del av Sydamerika. I slutet av 2016 kommer att nå Kina, och redan införts 2017 i Europa, däribland Spanien och Ryssland.

New Renault Koleos

New Renault Koleos: dimensioner och kvaliteter

Vi vet att vissa dimensioner förnyade Renault Koleos: mäter 4.670 meter lång (4,52 meter i den föregående generationen) och kommer att ha en hjulbas på 2.710 meter. Det kommer att ha en markfrigång på 213 mm och en anfallsvinklar och icke försumbar utgång (19 och 26 grader, respektive).

Och den robusta bilden har för avsikt att gå i linje med sina 4x4 kvaliteter, som kommer att vara teknik 'ALL MODE 4x4-i' hus: du kan välja att arbeta i front eller '4WD Auto', 4x4 till handling som behövs. Ja, föraren kan blockera AWD och om det permanent.

Hans bild kommer inte att gå obemärkt förbi. Den nya Renault Koleos innehåller strålkastare och bak med "Full LED teknologi, som står som krom infogar fronten, taket barer aluminium, stora glastaket eller stora hjul upp till 19 inches i diameter . På den mekaniska sortimentet hittills har det inte tillkännagivit något, men den förväntas vara associerad med 1.6 dCi motorer av 130 hk eller 160 hk dCi TwinTurbo kraft och Bensin 1,6 TCe 200 hk.

New Renault Koleos

New Renault Koleos: en intressant interiör

Förutom bilder av utsidan av den nya Koleos har Renault också presenterade detaljerna i sitt hytt, som belyser kommer att vara den SUV i sin klass mer knä utrymme i baksätet. hans bagageutrymme stater 624 liter, Det fällbara ned baksätet även om denna kapacitet når 1690 liter.

tekniskt sett, Renault Koleos nästa generation kommer att införliva R-LINK 2 multimediasystem Franskt märke, med alla dess anslutning funktioner redan kända. Den kan hantera, ja, genom skärm: Du kan välja en horisontell 7 inches eller annan vertikal 8.7 inches, med tablett-drift.

I avsnittet säkerhet, den nya Renault Koleos omfattar följande deltagare att göra körningen säkrare: Broms mergency i stan, alert ofrivilliga byta körfält, alert blind fläck detektor, trötthet, avstånd alert säkerhet, undertecknar erkännande backkamera, biträdande automatisk parkering, automatisk belysning, etc.

New Renault Koleos

Du kan också vara intresserad

Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Så var det tidigare Renault Koleos i foton

Renault Talisman mot rivaler

Renault Espace, testat