Volkswagen Golf 2017: officiella uppgifter och foton

VW Golf 2017, dina bästa bilderVW Golf 2017, dina bästa bilderVW Golf 2017, dina bästa bilderVW Golf 2017, dina bästa bilder

en större anslutningsbarhet och utrustning säkerhet är mest anmärkningsvärda avsnitt i renoverade Volkswagen Golf. Också innehåller en nya 1,5 TSI bensinmotor 150 hk Evo och förändringar i andra motorer. Såsom Golf GTI-versionen, som nu ger 230 hk i standardutförande och 245 CV i namnet Performance.

Denna Volkswagen Golf Det är inte en ny modell, om inte förnyelse att förbli konkurrenskraftiga i den senare delen av kommersiella liv idag. Detta är den sjunde generationen modell och dök upp i 2012. Uppdateringen påverkar kroppar tre och fem dörrar samt familj namnges variant. För nu, Minivan Golf SportVan Det innefattar inte ändringarna. Det förväntas att en Volkswagen helt ny Golf visas Year 2018.

I sin exteriör design byta den främre och bakre lampor, den paragolpes fram och bak. Den första höjdpunkt större luftintag och för det andra beroende på vilken version slutrör. Vid första anblicken är förändringarna inte så självklart, som är varumärkespolicy med varje ändring de gör sina modeller. Varianter av de nuvarande VW Golf bär xenonljus kommer att använda teknik ledes.

VW Golf Variant 2017 familjHittills har Volkswagen inte rapporterats variationen i pris för att vara mellan golf för närvarande på försäljning och den förnyade modell.

En Volkswagen Golf mer ansluten

Varumärket har valt att ge större anslutningsmöjligheter funktioner till denna förnyade Volkswagen Golf. Fysiskt detta återspeglas på en instrumentpanel större skärmar. Således så långt vi hittade av 5, 6,5 och 8 inches beroende på finish, i den förnyade Volkswagen Golf bli 6,5, 8 och 9,2 inches, respektive.

I målet med större skärm, kallas upptäck Pro, en del av sin funktioner kan styras använda gester. Till exempel att gå från en låt till nästa eller föregående räcker det att flytta handen i luften till höger eller vänster. På samma sätt kan du växla station eller spellista. Detta system kommer att införlivas gradvis andra modeller av märket.

I tillägg till denna skärm med gestural kontroll, upptäck Pro Den består av en DVD DVD, två kontakter USB (Kompatibel med Apple-enheter, enligt Volkswagen), två läsare SD-kort, AUX-ingången mini-jack kontakter och en hårddisk att spela in musik med 10 GB kapacitet. Alternativt kan du lägga till en backkamera, digital radio (DAB +), två USB-kontakter och fler preinstalaciones vägar för mobiltelefoner. Dessutom nu "Infotainment" Volkswagen Golf är systemet kompatibelt med Apple-enheter och Android, säger varumärket i ett uttalande. Det kan hanteras, till exempel hela ljudsystem eller navigation från baksätet med hjälp av en tablett ansluten till bilen.

systemet "Emergency Assist" också en del av den förnyade anslutningsbarhet Volkswagen Golf 2017. Med den kan du ringa vägassistans (automatiskt i nödfall), fjärrstyrd om vi har lämnat dörren öppen eller ljus eller där vi parkerade. Vi kan också styra om vi lånar vår bil, om den har överskridit en viss hastighet eller ut ur ett område i staden. och om larmet bil, du meddelar den mobila, Intelligent klocka och dator.

En annan nyhet som innehåller den förnyade Volkswagen Golf är den bild fullt klockor digital i vissa versioner. Det är samma stil som vi har sett i Volkswagen Passat eller Audi TT: A 12,3 tums TFT-skärm fullt konfigurerbara för att passa föraren och kallas Active Info Display. Det finns flera lägen att välja mellan: "Classic", "konsumtion och autonomi", "prestanda och köra hjälp", "effektivitet" och "navigation".

Inuti VW Golf 2017En Volkswagen Golf Driving ensam

En annan nyhet som kommer med denna förnyade Volkswagen Golf är möjligheten att införliva den semi-autonom körning i fall av störning och förutsatt att cirkulera under 60 km / t. Detta är möjligt tack vare den gemensamma driften av flera system: DSG automatisk växellåda, automatisk filhållningssystemet, upptäcka fotgängare och hinder med automatisk nödbromsning. Om så önskas, i en trafikstockning kan aktivera systemet så att Volkswagen Golf sköter hanteringen, trottoaren och automatiskt bromsar. Villkoren för att detta ska ske är att föraren måste bära händerna på ratten och det cirkulerar under 60 km / t. Detta system annonseras som mycket användbar för att undvika påkörningar bakifrån i nekanden och även för att minska stress hos föraren.

En annan möjlighet som nu ger dessa system är att parkeringsvakten kan göras halvautomatiska manövrar parkerade framför batteriet. Dessutom kan du också Återta med hjälp av bilen.

Ny motor i Volkswagen Golf 2017

Renoveringen har fört en modell ny motor till intervallet. Detta är den så kallade Evo 1,5 TSI som betalar 150 hk maximal effekt. I framtiden Bluemotion versionen lägre effekt från samma motor för en effekt av 131 hk annonseras kommer att införlivas. Denna motor är känd för möjligheten att köra genom tröghet fullständig avstängning av motorn när föraren lyfter gaspedalen. Enligt Volkswagen kan detta system vara en spara upp till 1 l / 100 km.

En annan nyhet är den öka effekten versioner Golf GTI. nu standard kommer att erbjuda 230 hk prestanda samtidigt Performance kommer att nå 245 hk. Hittills var resultatet 220 och 230 hk, respektive. Dessutom är den automatiska växellådan DSG sju förbindelser inkorporerade (hittills var sex) för TDI över 150 hk TSI över 245 hk.

Du kan också vara intresserad

Volkswagen Golf vs Seat Leon compact bästsäljande ansikte mot ansikte

Volkswagen Golf VIII: och vara kompakt 2018

Volkswagen Golf GTI fyller 40