New Dacia Sandero och Logan 2017 på Paris Motor Show

New Dacia Sandero och Logan 2017 på Paris Motor Show

Dacia har valt Paris Motor Show för att presentera en förlängning av Sandero och Logan modeller. de kommer små förändringar men uppdateras sin image inför den andra delen av sin kommersiella livet. Dessa modeller och de förändringar når den spanska marknaden i november.

Sedan Dacia konstaterar att trots de förbättringar kommer att införas från och med nästa höst, priset på bilen förblir densamma konkurrenskraftig och väntas inte bli en ökning i priserna. Priserna börjar idag från 7.300 euro till 9180 Dacia Sandero och Dacia Logan för rabatter ingår.

Förändringar i Dacia Sandero och Dacia Logan

i frontal, Dacia Sandero både som Dacia Logan, kommer att få nya paragolpes, grill och varselljus. Den senare användning LED-teknik och de kommer att ge dig en "modernare och elegant utseende bilar" enligt ett uttalande av varumärket. Till detta de också kommer att bidra lättmetallfälgar med en ny design och gjorde en mörk ton. På baksidan av de två modellerna kommer lamporna har en ny design.

i interiör, Dacia meddelar förändringar i klädslar, vissa aspekter av ergonomi (Mycket kritik) och mer utrymme för att lagra småsaker.

Dessutom, Dacia Logan MCV familj kropp kommer även att finnas tillgängliga på Stepway yta, som vi har i dag Dacia Sandero modeller, Dacia Dokker och Dacia Lodgy. Denna yta föredras av köpare av Dacia Sandero i Spanien, särskilt klar i metallic blå färg. Stepway plastvant innefattar nedre främre och bakre, främre dimljus, stötfångare duotone, steg bredare hjulet och plastvant, hjulen 16 '' och tak barer metalliseras. Detta, i kombination med ökad markfrigång ger en högt värderad aspekt SUV på marknaden idag.

föredra personbil i Spanien

Dacia Sandero var mest köpta i Spanien av personer år 2015. I vårt land modell Sandero totalt varav 25.339 97 procent förvärvad privat och resten köptes eller biluthyrningsföretag såldes. En framgång.

Du kan också vara intresserad

New Dacia Duster 2017: billigare och fler versioner

Dacia Sandero vs Seat Ibiza: Utility Säljare

Dacia "mini" Duster kommer att bli verklighet 2018