BMW maj 2017 Serie: alla data och bilder tjänsteman

Series BMW maj 2017: bilder på en av de mest tekniska bilar för tillfälletSeries BMW maj 2017: bilder på en av de mest tekniska bilar för tillfälletSeries BMW maj 2017: bilder på en av de mest tekniska bilar för tillfälletSeries BMW maj 2017: bilder på en av de mest tekniska bilar för tillfället

BMW kommer att sälja nya BMW 5-serie den 11 feb 2017, med en något större dimensioner (4,935 x 1.868 x 1,466 meter), mer utrymme i bäraren, mer benutrymme för baksätespassagerarna och en kapacitet på bagageutrymme ökade till 530 liter, med mynningen av lägre belastning och möjlighet öppning och stängning av händer. Hjulbasen ökar till 2975 mm, tar även emot en ökad bredd vías-, och har optimerad tillgång till baksätena modifiera konturen av dörren.

BMW 5-serie 2017 effektivare

trots att 3,6 cm längre, BMW 5 vikt minskar till 100 kg Serie Beroende på motorn. Har använts mycket höghållfasta stål, aluminium och magnesium, kombinera intelligent beroende på vilket område av strukturen, suspensioner och yttre paneler. Exempelvis bagageluckan, helt tillverkad av aluminium, sparar 4,2 kg, medan varje dörr väger 6 kg, ranking som den lättaste i sitt segment. Instrumentpanelen stöd är magnesium.

2017 BMW 5-serieockså på aerodynamik referenser markera med en penetrationskoefficient Cx 0,22. Alla versioner av den nya BMW 5-serie funktionen aktiv galler, 'Luftridåer', frontbaffeln och aerodynamiska lösningar även i däcket.

Series BMW i maj 2017, första drivlinor

När det gäller BMW 5-serie mekanik, vid tidpunkten för lanseringen kommer det att finnas två bensin och två diesel, 4 och 6 cylinder, alla tillgängliga med AWD eventuellt. Detta är den BMW 530I (252 hk och 5,4 l / 100 km), BMW 540i (340 hk och 6,5 l / 100 km) BMW 520d (190 hk och 4,1 l / 100 km) och BMW 530d (265 hk och 4,5 liter / 100 km).

allt diesel funktionen SCR-katalysator och insättning AdBlue, och av dem är version BMW 520d Efficient Edition, med 190 hk och utrustade med överföring Steptronic 8 hastighet, som godkänner endast 3,9 l / 100 km genomsnittliga förbrukningen. Snart kommer det att finnas en hybrid plugg med en genomsnittlig förbrukning godkänts av 2 l / 100 km, kallas BMW 530E.

Annan anmärkningsvärd förbättring BMW 5-serie Det motsvarar Stopp / Start-system, som använder information från kameror, radar och navigationssystem förhindra att motorn stannar vid olämpliga tidpunkter, såsom in i en rondell. Kartdata används också för att förbereda i förväg motorkylning, eller för Aktiv farthållare, bland annat.

BMW 5-serie 2017, mer invändig komfort

Bland höjdpunkterna i passagerarutrymmet BMW 5-serie Vi hittade möjligheten att införliva framsätena 8 massageprogram, luftkonditionering med joniserare och arom diffusor, omgivande belysning med 6 konfigurerbara färger och ljudutrustning hög nivå. den röstigenkänningssystem Det har förbättrats för att förstå naturligt språk (även på spanska), genom att tillsätta bra gestural kontroll som i den senaste BMW 7 Series, pekskärm 10,25 inches (hålla tumhjulet iDrive) Och en projektionsyta Head-Up Display större, nämligen 70%.

I sin tur BMW 5-serie det har induktion laddning för mobiltelefon, banbrytande anslutningsbarhet styra gratis parkeringsplatser, Wi-Fi-punkt, trafikinformation och realtids incident ... tillgång eller Apple Car Spela med trådlös att replikera innehållet i mobiltelefonen i bilen skärm (oftast en USB-kabel krävs).

2017 BMW 5-serieBMW 5-serie 2017 säkerhet sist

den BMW 5-serie Här finns en stor begåvning av aktiv säkerhet. Bland sina element som finns är aktiv farthållare kunna anpassa sig till hastighetsgränserna av vägen automatiskt assistent aktiva filhållningssystemet med sidostötskydd, assistent automatisk filbyte, erkännande av vägen vid korsningar och varning mötande trafik. Det ger också Aktiva LED-strålkastare, med automatiskt avbländande helljus funktion.

Med så mycket teknik kunde inte missa funktion helautomatisk parkering (Systemet tar kontroll över ratten, gaspedalen, broms och förändring) parkerings~~POS=TRUNC styrs inifrån bilen nyckeln (det har en skärm som informerar om status hos fordonet, autonomi, öppna dörrar och fönster, luftkonditionering ...), eller den nya enheten miljöövervakning från mobiltelefonen, från vilken du tillgång till bilder av de perifera kamrarna (Remote 3D-vy).

BMW 5-serie 2017 mer dynamisk

I denna generation BMW 5-serie, den fullständig adress Den är kompatibel med fyrhjulsdrift, medan aktiva krängningshämmare De är inte längre hydrauliskt manövrerad men elektromekaniska ställdon. Detta tillsammans med den optimering av suspensioner och viktminskning löften förbättrad dynamik. den nya BMW 5-serie också det har adaptiv läge Valfri premiär av BMW 7 Series, som bidrar till den redan kända Sport, Komfort och Eco Pro, modifiering av upphängningsinställningarna, motor, växellåda, styrning, med hänsyn till data från navigationssystemet, beroende på körstil eller positionsväljare automatisk. I slutändan kommer det att bli ett riktmärke inom alla områden.

Du kanske också är intresserad av:

BMW 740 Li, en bil i full gång

2015 BMW 7-serie M pack, elegant sportighet

BMW och dess nya dieselmotor med 4 turbos