Hyundai Tucson 2015 substitut ix35 i Europa

2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson2015 Hyundai Tucson

den tredje generationen av kompakta SUV Hyundai för Europa igen använder namnet Tucson, efter att den senare har kallats ix35. den nya Tucson 2015 Det öppnar stort på den kommande Geneva Motor Show, som kommer att äga rum under de första dagarna av mars i den schweiziska staden. Vid ankomsten till handlare Europeiska lager tillhandahålls från andra halv detta år.

Ix35 avseende på New Hyundai Tucson 2015 är 6 cm längre (med en total längd av 4,47 m), 3 cm bredd (Total 1,85 m) Och två nedre cm (en höjd 1,64 m). Samtidigt växer hjulbasen 3 cm till totalt 2,67 m. Med denna ökning av yttermått och en omdesignad interiör, Hyundai Det garanterar att boendeförhållanden och det tillgängliga utrymmet för de åkande i den nya Tucson förbättrades något. Å andra sidan, bagageutrymme också ser ökade dess last volym till totalt 513 liter (Vs tidigare 465 liter som homologaba ix35).

Fem motorer Euro 6, för nu

mekanisk intervall 2015 Hyundai Tucson Det kommer att omfatta fem motorer och anpassas till antiföroreningsstandard Euro 6. Bensin, 1,6 atmosfär erbjudas GDI 135 hk och en turboladdad 1,6 T-GDI 176 hk, medan i diesel kommer att finnas tillgänglig en 1,7 CRDi 115 hk, 136 hk 2,0 CRDi 2,0 CRDi och 184 hk. Att belysa möjligheten att bensinmotorn 1,6 T-GDI kan kombineras antingen med en manuell växellåda med sex växlar eller, alternativt, med en automatisk dubbelkopplingen 7DCT 7 hastighet.

Inredning Hyundai Tucson 2015hyundai DNA

den nya Tucson Den innehåller några av de estetiska detaljer redan sett i de senaste produkterna Hyundai. Dessa inkluderar den främre, som dominerar ny front galler sexkantiga förbunden med LED-strålkastare, plus en omdesignad stötfångare och mer framträdande. Sett i profil, är det där naturen accentueras SUV den Tucson, multi kropp slitage 'muskler' och styrka.

i interiör, Hyundai Du vill satsa på kvalitet i utvecklingen av sin nya Tucson. Som hänt under de senaste släpper bilen har interiören förenklats med färre knappar och mindre 'liosos' kontroller för föraren. Under de första fotografier, observerar vi en ton lädersäten 'röd röd'. på framsäten, den sydkoreanska företaget har bekräftat det kommer att ha ventilation och värmesystem.

Låt oss tala om utrustning

i New Hyundai Tucson 2015, De omfattar olika utrustnings t.ex. Intelligent bakluckan öppnas (Det öppnar automatiskt för att säkerställa närhet smarta nyckel) och Smart parkering Assist System System (SPAS) eller automatisk parallellparkering.

den navigationssystem ny generation Tucson 2015 Det är upp till tre gånger snabbare än den som används i de senaste modellerna av Hyundai. Detta multimediasystem levereras med en gratis prenumeration på sju år TomTom Live-tjänster (Ämne enligt marknadsspecifikationer).

När det gäller säkerhet och körning hjälp, den New Tucson 2015 införliva intressanta enheter såsom autonoma nödbromssystem -med tre driftlägen: fotgängare, stad och interurbana. inkluderar också kontroll och övervakning av ofrivillig filbyte (Når inflytande proaktivt i riktningen för bilen att fortsätta köra i rätt körfält), systemet med tvärtrafik registrering i det bakre området (använder en radar som kan styra upp till en betraktningsvinkel på 180 grader), kontroll blinda, trafik- och informationsskyltar och hastighetsbegränsningar aktiv motorhuv, som stiger för att dämpa slag och minimera skada slås till en fotgängare eller cyklist.

Du kan också vara intresserad

Geneva Motor Show 2015