Detta är den nya bilen Schwarzenegger: den första elektriska Hummer World

Detta är den nya bilen Schwarzenegger: den första elektriska Hummer World

Österrike har levt ett av de mest surrealistiska situationer i bilvärlden under de senaste åren. Och det är när vi sade att marknaden för elbilar kan revolutionera bilindustrin, aldrig trott att det skulle sluta leda till en galen kombination som har satt ihop en Hummer med en elektrisk motor och Schwarzen.

Sålunda, signering elektriska batterier Kreisel Electric Han har levererat i Österrike världens första elektriska Hummer Arnold Schwarzenegger. Företaget säger kan konkurrera Tesla att kvaliteten på deras batterier och för att bevisa det har gjort en ikon av förbrännings fordon i ett elektriskt.

För att göra detta, Kreisel Electric har förutsatt att detta Hummer H1 två elmotorer kombinerat ge 480 hk allhjulsdrift. Detta leder till summan av motorer och batterier når 3.300 kg, så det är en prestation som den legendariska off-road når inte obetydlig siffra på 300 km autonomi och 120 km / t toppfart.

"Ett fordon att köra genom landskapet utan att väcka fåren" Säger Markus Kreisel i en presentation där har det funnits skämt, att dra nytta av öppnandet av en butik i företaget i Österrike.

En nära vänskap

Och trots den bild vi kan ha av Schwarzenegger är kroppsbyggare, skådespelare och politiker åtagit sig att spridningen av elfordon, så det är inte första gången Kreisel Electric elektrifierar en av sina mest älskade modeller. Schwarzenegger har också en Mercedes G-Klass som avger inga skadliga utsläpp.

Österrikiska inte har velat missa chansen att skämta om sin nya bil och sade att om Kreisel Electric fortsätter att avancera sitt projekt, nästa gång kommer att färdas i en elektrisk plan.

Du kanske också är intresserad av:

Schwarzenegger förvandlar din Mercedes G Class i en elektrisk (video)

Arnold Schwarzenegger och bilar, den lilla juveler Terminator ...

Uro: den "Hummer" Spanjorer som kanske inte har hört