New Mercedes C-klass 2014, nu till försäljning

Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014Mercedes C Class 2014

den ny generation av Mercedes klass C Det finns nu på den spanska marknaden, till en början i sedan kroppen version sedan och bara tre motorer. Bland kännetecknen för ny klass C Vi belyser de nya byggmetoder, med den massiva användningen av aluminium (Om 40 procent mer än den tidigare generationen), vilket gör det ge medium till 100 kg mindre, vilket det innebär direkt till lägre bränsleförbrukning (upp till 20 procent mindre De meddelade att de kommer att tillbringa sina motorer).

Priser Mercedes-Benz C-klass 2014

Mercedes-Benz C 180 Berlina: 34,950 €
Mercedes-Benz C 180 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 39.227 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina: 39,850 €
Mercedes-Benz C 200 Berlina 7G-TRONIC PLUS: 42.755 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC Sedan: 39,450 €
Mercedes-Benz C 220 BlueTEC 7G-TRONIC PLUS Berlina: 42245 €

Interiör Mercedes C Classden Nya Mercedes C-klass 2014 Den växer i storlek jämfört med föregående generation, med en längd av 4.686 mm (80 mm), ett bredd av 1,810 mm (40 mm) och en hjulbas 2,840 mm (80 mm). Med dessa förändringar, är det klart att underteckna stjärnan vill erbjuda mer utrymme för passagerare, som i sin tur kommer också att ha större lastvolym i bagageutrymme, att en del av 480 liter kapacitet.

Inredningen i den nya C class Det är mycket lik CLA och klass A, med funktioner fem cirkulära ventiler. Europaparlamentet uppmärksammar den nya pekskärm i mitten av instrumentbrädan, vars operation är mycket liknar den nuvarande tabletter, så det stödjer alla typer av gester och fingerrörelser därpå. En annan anmärkningsvärd i passagerarutrymmet och nivåer som valts ut som utrustningselement, finns i systemet närvaro projicera information om vindrutan Head-Up Display.

Mercedes Class C Head Up DisplayBrev motorer: Diesel, bensin och hybrid

mekanisk intervall Nya Mercedes C-klass, båda versionerna diesel som bensin, Den är anpassad för att uppfylla kraven i standarden anti-föroreningar euro 6. Först den enda tillgängliga Diesel C 220 BlueTEC 170 hk och 4,0 l / 100 km konsumenten, förutom den bränsle C 180 och C 156 hk 184 hk 200.

Senare den nya C class Diesel kommer att montera på erbjudandet 1,6 turbo fyrcylindriga effektnivåerna 115 och 136 hk källa Renault (Kom ihåg att eftersom en tid sedan Daimler och Renault-Nissan-gruppen etablerat ett samarbete partnerskap mekanisk materia). Ovanpå tillgången på diesel, det också kommer att erbjuda en 2,2 204 hk, plus en lovande och effektiv C 220 BlueEFFICIENCY Edition 170 hk. Alla dieselmotorer kommer att ha systemet SCR Selektiv katalytisk reduktion och speciell tillsats AdBlue. Med samverkan av båda, hjälper det att minska nivåerna av kväveoxid NOx.

i bensin, mer kraftfulla versioner fyra cylindrar kommer också att erbjuda 238 hk, plus en 333 hk V6. Om detta varierat utbud mekanisk know du nyligen tecknat stjärnforward det kommer att bli en hybrid C-klass, först med Hybrid version C 300 BlueTEC med en termisk motor av Diesel 204 hk och elektriska av 27 CV. För denna variant, är en genomsnittlig förbrukning avancerad 3,9 l / 100 km.

lådor sexväxlad manuell växellåda och automatisk 7G-Tronic Plus 7-växlad även de uppdateras efter att erbjuda högre doser av effektivitet och dynamik. Förutom bakhjulsdrift, kommer det att finnas möjlighet att välja versioner permanenta fyrhjulsdriften 4Matic. En nivå av chassi, C class också den presenterar olika innovationer, såsom möjligheten att välja en ny typ av luftsuspensionsmultimode chassi konfiguration som inställning justering av fjädrar och dämpare. Genom kommandot Agility Select, inte bara justera dessa parametrar, men också de som rör gasrespons och förändring kan välja mellan fyra möjligheter: Eco, Sport, Sport + och Individual.

Mercedes C Class 2014Aerodynamik, komfort och säkerhet

Aerodynamik är en annan av de viktiga element som ingenjörer Mercedes-Benz De har lagt särskild tonvikt på ny klass C. Nämligen, meddelar det en Koefficient Cx 0,24, ett rekord bland sina mest direkta konkurrenter, BMW 3-serie och om de Audi A4.

Sedan undertecknandet av stjärnan är stora standarder också löften komfort och jämn gång, med ett stort arbete när det gäller ljudisolering och nivå vibrationer. Slutligen, när det gäller säkerhet och assistenter som driver den nya Mercedes Class kan innehålla många av de system och utrustning i den tekniska paraply Intelligent Drive, mellan dig utmärka den adaptiva farthållaren med nödbromsning enheter, systemet varning oavsiktligt filbyte, kontrollen döda vinkeln detekteringsanordning av trötthet och sömnighet, bland annat.

Du kan också vara intresserad

- Mercedes Intelligent Drive Safety video

- Mercedes S500 Intelligent Drive, som leder ner ensam!