Skoda Octavia 2017: priser och rabatter i vårt land

Skoda Octavia 2017, redan till försäljning i SpanienSkoda Octavia 2017, redan till försäljning i SpanienSkoda Octavia 2017, redan till försäljning i SpanienSkoda Octavia 2017, redan till försäljning i Spanien

Skoda Octavia 2017 intervall billigare Du har femdörrars kropp med 1,0 TSI 115 hk och efterbehandling Aktiv. Det kommer att kosta en gång tillämpas alla rabatterbjudanden, 15.500 euro. Dessa två erbjuder upp dem å ena sidan, de 2,154 euro som som en lansering befordran föreslår Skoda för alla sina enheter, oavsett motorn och kropp; och för det andra, de 3.000 euro erbjuds som en rabatt till dem som väljer att finansiera köpet. Listpriset för denna version Skoda Octavia 1,0 TSI 115 Aktiv är 20,240 euro och på denna nivå, är redan standard, till exempel luftkonditionering, ombord dator, farthållare hastighet, Bluetooth, stereo Swing pekskärm 16.5" ...

Skoda Octavia 2,0 TDI DSG 150 L&K är den övre änden

Vid den andra ytterligheten, den dyraste av intervallet, åtminstone fram till uppkomsten av RS-versioner planeras för maj, kommer att vara Skoda Octavia Combi med 2,0 TDI 150 hk, DSG -Alla Skoda kan ta denna automatisk växellåda, vanligtvis sju-hastighet, i undantagsfall, sex, vilket är fallet med denna motor-Laurin och efterbehandling & Klement. Listpriset på 34,330 euro, reduceras till 29.000 euro.

Skoda Octavia 2017detta finishen är monterat som standard och som specifikt innehåller förutom hjul 18", den tonade glas, bakljus med alla funktioner med lysdioder och krompaket i sin kropp som utmärkande i sin kropp. Inuti är de exklusiva lister, läderklädd säten och alcantara, omgivningsljus med lysdioder, musmattor samklang med klädseln. Också när det gäller funktionalitet, förarsätet med elektrisk justering och minne, Amundsen webbläsare med pekskärm 20,3 "och alla möjligheter som det nya systemet infoentretenmiento, utöver Skoda Connect. Den innehåller också panorama taklucka, sensorer fram och bak parkering, färddator färg, kulle starta hjälp, Autohold, Canton ljudsystem ...

den prisskillnaden mellan Skoda sedan, femdörrars och familj med beteckningen Combi Det är för alla versioner av 950 euro.

Skoda Octavia 2017 förväntade bästsäljare

Bland Skoda Octavia 1,0 TSI Aktiv och Skoda Octavia Combi 2,0 TDI DSG L&K är versioner för varumärket räknar ökad försäljning. 16.800 och 19.100 euro, när de officiella priser som tillämpas på rabatterbjudanden, vad kostar Skoda Octavia 1,0 TSI Ambition och Skoda Octavia 1,6 TDI Ambition, båda med 115 hk. Listpriset för dessa två versioner om 2016 serien är 600 och 870 euro högre i dessa "årsmodell 2017"med 20,840 och 23,170 euro. Den genomsnittliga klättra takten är Skoda Octavia vars marknadsföring börjar nu 780 euro, är de flesta versioner 1,6 TDI, nu med 115 hk jämfört med föregående 110 hp; Style med efterbehandling den tredje nivån i intervallet.

När det gäller Ambition finish, som Skoda beräknas inflyta det största antalet försäljningar -is tillgängliga utöver de 1,0 TSD och 1,6 TDI med 1,4 CNG TSD 1,4 TSI och 2,0 TDI, och innehåller som standard den bizonal klimatkontroll, multifunktionsratt, regnsensorer och ljus, ljudutrustning Bolero (andra steget) och pekskärm, färddatorn (Maxi Dot), ett paket med läder som påverkar ratten, pomo ändra ... även paraplyet under passagerarsätet bland andra insatser i filosofi Simply Clever.

Skoda Octavia 2017 satsa på naturgas

Inom intervallet Skoda Octavia, närvaron av versioner med 1,4 TSI -a motor, "standard" har 150 hk i denna modell och ignorerar ACT, bortkopplingssystemet cylinders- anpassad för drift med naturgas. Dessa versioner identifieras olikt som CNG eller G-Tec i Skoda sortiment och erbjuder några värdig att överväga fördelar, framför allt, för vilka tillgång till de stora spanska städer. Och för att vara en borgenär av Eco klistermärke -för deras låga NOx och CO2 kan nå centrala Madrid och Barcelona när trafiken är begränsad och ännu mindre kostnad för att parkera där ORA inkluderar variabel area utsläpp.

Skoda Octavia 2017Skoda Octavia 1.4 TSI 110 CNG är till salu med Active och ambition är klar i det senare fallet, båda med manuell växellåda, automatisk växellåda och DSG.

Även med de två kropparna, i vilket fall trunk är något minskas genom placering av de två cylindrarna som behövs för att lagra naturgas tankas. Dessa, som också förhindra tillhandahållande av hjul delar med lika storlek för att den gemensamma resten andra Octavia minska bagagekapacitet av 590 liter till 460 liter av dessa versioner beredd att arbeta med gas, i fallet med fem dörrar; och 610-480 i fallet med Combi.

Dessa avlagringar, kapacitet 97 liter eller 15 kilo naturgas, tillhandahålla en autonomi, bara med detta bränsle, 400 kilometer; till vilket skall läggas de 50-liters bensintank förblir oförändrad -detta avseende på andra versioner av Skoda Octavia, i dessa G-Tec, vilket gör, att hålla sig till den godkända konsumtion, täcker mer än 1.300 kilometer mellan fyllning-ups. är och löser ett av de största problemen med att använda naturgas: bristen på ett tätt nätverk av bensinstationer med denna produkt. För närvarande i Spanien är 47 där man kan tanka naturgas, främst i Madrid, Barcelona och Baskien. För att hitta dem, ger Skoda en Smartphone applikationsspecifik: Skoda GNC.

Priset på Skoda Octavia 1.4 TSI CNG kommer att bli, tack vare rabatterbjudanden, liknande den Skoda Octavia 1,0 TSI, både efterbehandling Ambition: 16.800 euro. Dessutom, leasingföretag också kommer att ha en månadsavgift på 306 euro, liknande den som har versioner med 1,6 TDI. Enligt Skoda, besparingarna som använder naturgas stiger till 2,670 euro efter att ha rest 100.000 km.