McLaren P1, de första bilderna av dess inre

McLaren P1 interiörMcLaren P1 interiörMcLaren P1 interiörMcLaren P1 interiör

Som Hans och Greta, McLaren Vi kommer att lämna 'brödsmulor' i form av information och bilder som tar oss på bara några veckor, den slutliga versionen av efterföljaren till den legendariske McLaren F1, P1. Det är i Geneva Motor Show där vi vet hur det kommer att se nya superbil från Woking, en av de mest efterlängtade utvecklingen på detta början av året.

Det har varit på Facebook för McLaren där de har presenterade tre första bilderna av interiören den P1 och, föga förvånande, visas det lika spektakulär som utsidan. en minimalistisk design, med fokus på detaljer, som i MP4-12C, enkel och förarorienterad. Som 'cockpit av ett jaktplan', Mclaren avslöjar söker kompromiss mellan 'komfort och kontroll' av alla element inom räckhåll för föraren, som fullständig klimatkontroll, den navigationssystem eller ljudutrustning -developed tillsammans med Meridian-.

Det är väl känt McLaren tradition av att använda kolfiber i sina modeller, för att bana väg för detta i 80-talet med de bilar som svepte i formel 1 på den tiden. Tja, inne i McLaren P1 använder denna mycket lätta och ultrastarka material för praktiskt taget varenda en av dess hörn: den svävande mittkonsol, den dörrpaneler, den tak innerklädsel, den instrumentbräda och ratt Den är närvarande kolfiber.

den fixering vid lätthet McLaren når den punkt som Det har tagits bort det översta lagret av harts kolfiber och lämnar den att leta efter ett mer naturligt utseende. Även mattorna, valfritt, är utrustade med ett speciellt ljus stativ.

den typ sportstolar 'bucket', i en blandning av Alcantara och läder, väger de endast 10,5 kg vardera. Det har använts minimal skum, inneslutna i ett ultratunt skikt av kolfiber och också mycket lätta bärare. Under tiden, Alcantara och kolfiber är också närvarande i hjulet.

McLaren P1, de första bilderna av dess inreTvå mer information kontakta vår uppmärksamhet med tanke på bilderna förmedlas av McLaren. Den första, som verkar vara en panoramatak; och för det andra den digitalt instrument Ligger bakom ratten, med cuentavueltas i horisontellt arrangemang och når 9000 varv per minut, stil med Formel 1.

Under de kommande veckorna kommer McLaren avslöja mer information om sin nya djur. P1, komma närmare känna på djupet. Vad vi ser fram emot.