Lexus RX 2016: bilder och data från den fjärde generationen

Lexus RX, och är den fjärde generationenLexus RX, och är den fjärde generationenLexus RX, och är den fjärde generationenLexus RX, och är den fjärde generationen

den fjärde generationen Lexus RX SUV palm och ser efter sin presentation i stil i Hall of New York 2015. mest sålda bil under 26-åriga historia av Lexus-något mer än 2,1 miljoner enheter så djupt lämnar avalan- förnyar hans avsikter mycket tydligt: ​​att vara en av de mest intressanta på den växande marknaden lyx SUV.

den DNA konstruktion Lexus RX 2016 (eller Lexus RX IV) Är inte ny, eftersom det är ganska lika, i synnerhet frontal- med sin lillebror, inte mindre spektakulär NX. Den främre område leds av en framstående stötfångare aggressivt utseende, redan karakteristiska typ strålkastare med L-formade LED, teknik som också förekommer i dimljusen.

Sett i profil, Lexus RX fjärde generationen visar dynamiken och elegans i lika delar, med den skarpa nedgången posterior taklutningen, avbild av kupéer. De ger också en stor attraktion en prålig legering diameter varians 18 till 20 inches (Beroende på kvalitet), medan det i den bakre zonen tar sin roll takspoiler diskret storlek, strålkastarna LED-teknik och slutrör integreras in i botten av stötfångaren.

Fjärde generationens Lexus RXInredning teknik och lyx

Enligt de första bilderna Lexus RX, Japanska företaget reservdelar inga ansträngningar att erbjuda en utestående finish och en högkvalitativa material. Tekniken börjar snabbt att förföra både förare och övriga följeslagare, med system som HUD (Head Up Display) projektion information om vindrutan och system anslutning, navigering och underhållning utrustad med en stor högupplösta skärmen storlek 12,3 inches.

åkande av baksäten, Lexus lovar mer utrymme för både ben och knän stopp. De sido baksäten har värme passera och kan vikas i ett 60/40 förhållande. Detta område resenärer kan njuta av sin favorit underhållning genom två nya skärmar 11,6 tum placeras efter nackstöd i framsätena.

En bensin hybrid

initialt, Lexus bekräftats för RX IV en strömförsörjning består av två alternativ. I båda fallen och i avsaknad av det officiella offentliggörandet av förbrukning och CO2-utsläppsdata, det lyxiga märket Toyota ser till att RX detta är mycket effektivare. Specifikt först meddelades i en version RX 300 bensin engined 3,5 V6 direkt injektion 300 hk och för det andra, den RX 450h hybrid variant som kombinerar en bensinmotor 3,5 V6 Atkinson cykel med en elektrisk motor-generator (det totala utbytet av hybridsystemet är 300 hk).

Chassi och säkerhet

Lexus säkerställer att den ny fjärde generationens RX Det har ökat vridstyvhet av kroppen. Suspensionssystemet har också optimerats, medan markering för första gången i RX tillgängligheten av ett system adaptiv variabel fjädring (AVS).

Fjärde generationens Lexus RXDet totala systemet säkerhet och behandlande körning Lexus Safety System också tillför värde till den nya RX IV. Bland de många anordningar innefattar PCS-systemet Pre-Crash kan automatiskt sluta i vissa omständigheter, det system för övervakning och varning för ofrivilliga byta körfält, automatisk styrning förskjutning från korta till långa och tillbaka ljus, vinkelstyrning dött, det perifera övervakningssystemet View monitor adaptiv farthållare Radar farthållare och bak styrsystem trafikkorsningar och vägkorsningar.

Den växer i nästan alla dimensioner

med 4,89 m lång, 1,89 m bred och 1,69 m höga, den nya Lexus RX IV Den växer i 12 cm långa och 1 cm i bredd, medan höjden är mindre i 1 cm. den hjulbas ökar från 2,74 m till RX III 2,79 m (5 cm) av denna fjärde generationen.