Mercedes S65 AMG Coupe, elegant och sportig lyx

Mercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG CoupeMercedes S65 AMG Coupe

range Mercedes-Benz är förberedd för ankomsten av en bil som kombinerar exklusivitet och sportighet: den nya S65 AMG Coupe. Med en motor 6,0 V12 biturbo 630 hk, detta lyxiga version Klass S Coupe Den har allt går för att det ska bli sin egen rätt i ett av de mest spektakulära bilar för tillfället.

I de väsentliga kännetecknen för Mercedes S 65 AMG Coupé Den belyser också sitt maximala vridmoment 101.97 mkg, tillgängligt mellan 2300 och 4300 rpm. För kroppstyp (coupe) och filosofi, detta nya S 65 AMG Coupe Det kan betraktas som en direkt arvtagare till CL 65 AMG. Inför detta, säger Mercedes den S 65 AMG Coupe Det är mycket mer effektiv, med en genomsnittlig kostnad på bensin 11,9 l / 100 km (2,4 l / km Om inte CL 65 AMG), medan nivån av CO2 förblir tillkännagavs i 279 g / km. När det gäller miljölagar i Europeiska unionen är denna sport variant S 65 AMG Coupé redan anpassat att följa standard anti-föroreningar euro 6.

Mercedes S 65 AMG inre kupéSom vanligt i denna typ av super de fördelar preliminär nya Mercedes S 65 AMG Coupé ingen besviken, med en acceleration av 0 till 100 km / t på 4,1 sekunder (0,3 sekunder snabbare än CL 65 AMG), medan den maximala hastigheten är elektroniskt begränsad till 250 km / t.

Avancerad, intelligent teknik

Bland de tekniska bataljon som döljer under sitt eleganta och sportig design, Nya Mercedes S 65 AMG Coupé omfatta system som suspensioner Magiska kroppskontroll interagera med anordningen Road Surface Scan. Ryggraden i både en stereoskopisk kamera är placerad på den centrala spegeln med en överraskande förmåga att avbildning, i den utsträckning som kan analysera eventuella oregelbundenheter hos asfalt som skall cirkuleras. Sålunda skickar systemet all information som samlas in för att framställa suspensioner i förväg, så att fordonet står inför var och en av meter av asfalt med de bästa tids- och upphängningsinställningarna. Med båda enheterna säkerställer stjärnan undertecknandet att stora doser av komfort för passagerare när fordonet erbjuder en stor idrotts effektivitet uppnås. I själva verket är justering av dämparna avstämd för att minimera den möjliga minimi kroppen rulle.

Mercedes S65 AMG Coupe Exteriörväxellåda AMG Speedshift Plus 7G-Tronic Det är ansvarig för att överföra asfalten full kraft av Mercedes S 65 AMG Coupé. Denna överföring har tre driftlägen: C (Controlled Efficiency), idrott (S) och manuell (M). ECO start / stopp och stopp-start-motorsystem aktiveras automatiskt genom att välja läget C.

konventionell batteri S 65 AMG Coupe Det är litiumjoner (snarare än konventionell bly), vilket innebär att spara runt 20 kg. Inte första gången en sportig bil använder ett batteri av denna typ (i vissa versioner av Porsche 911 GT3 Det erbjuds som ett alternativ och för närvarande äger S 63 AMG / S65 AMG sedan och Mégane R.S. 275 Trophy erbjuder också liknande batteri).

system säkerhet inramade i teknik intelligent Drive även de är gjorda för att tjäna S 65 AMG coupe. Ankomsten av de mest kraftfulla bilen undertecknandet av stjärnan uppskattas för oktober. Priserna för den spanska marknaden har ännu inte tillkännagivits (utgångspriset i Tyskland, inklusive skatter är 244,009.50 euro).

Du kanske också är intresserad av:

- Intelligent Drive säkerhet, video

- Mercedes S63 AMG Coupe

- Mercedes S63 AMG

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/mercedes-s63-amg-96154