Mercedes E43 AMG 4Matic, idrotts nystart

Mercedes E43 AMG 4Matic, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nu med 401 hkMercedes E43 AMG 4Matic, nu med 401 hk

Självfallet vad förkortningarna betyder AMG i Mercedes bilar. den sports vid sin maximala nivå av uttryck upprepas i den senaste generationen av Mercedes Class E. Väntar på E63 AMG versionen den tidigare utgåvan skröt om 558 och 585 hk, presenterar stjärnan varumärke mest sportiga och kraftfulla i sin midsize sedan hittills .

den Mercedes E43 AMG 4Matic nytt under huven en 3,0 V6 biturbo motor. Tyskarna har installerat två större nya turbos och närmare mekaniken, så svaret är, som de flesta direkt Mercedes. Om vi ​​talar om makt, innebär detta 401 CV (34 hk mer än föregående generationen) och maximalt vridmoment på 53 mkg vid 2500 rpm. Erfarenhet tas i F1 ses också i detta mekaniska, med en speciell beläggning på cylinderfodret minskar friktionen och ökar till effektivitet.

Associerad med en 9G-Tronic automatisk ändring (Även modifierade och uppdateras) och den AWD 4MATIC, i vilka dominerar bakaxeln på en 31:69 distribution av motoreffekten, den fördelar E43 AMG 4Matic Mercedes-duper är: 0-100 km / t på 4,6 sekunder och en spetshastighet 250 km / t. Som för effektivitet, säger 8,3 liter per 100 km blandad konsumtion och 189 g / km CO2.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, medfödd sportsmanship

Sport doser i denna version av den tyska sedan har dem bortom design eller mekanik. den suspensioner, pneumatiska E43 AMG 4Matic för detta, och dämpare, adaptiv, De har sett mycket av deras modifierade komponenter och en större styvhet, dessutom båda axlarna med ännu mer negativ camber. Fyrhjulsdrift systemet, under tiden, har ändrat sitt system för att uppnå större effektivitet och enkelhet i att skicka vridmoment till framaxeln, med ett externt system till växellådan.

De kunde inte missa olika körlägen tillgänglig 'Dynamisk Välj' Mercedes E43 AMG 4Matic av: 'Eco', 'Comfort', 'Sport', 'Sport Plus' och 'Individual' ändra lagar adress mer direkt än tidigare, suspensioner och motorrespons på förarens val. På det mest effektiva sättet, 'Eco', transmissionen frikopplar motorn för att uppnå större effektivitet. Slutligen bromssystem har ca ventilerade skivor större, 360 mm i båda axlarna och med fyra kolvar på framsidan.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Mercedes E43 AMG 4Matic, en konstruktion höjd

båda eleganta kropp och det inre av Mercedes E43 AMG vård 4Matic lägga till sport mode "som markerar förkortningen AMG. På framsidan, med tre öppningar för motorkylning och ljusa krom och svart på nätet och andra punkter utanför. den 19 tums hjul (Tillval 20) markerar profilvy, liksom diffusorn, utloppen avgas och bakre spoiler sport gör på baksidan av den tyska sedan.

i interiör, ingen brist på sport och kvalitet detaljer, som sport lädersäten med förbättrad sidostöd (AMG valfria platser), exklusiva pedaler, röda sömmar kontrast på ratten, multifunktions 4,5 tums skärm, design rutig flagga i hastighetsmätare och en lång och så unik.

den Mercedes E43 AMG 4Matic Det kommer att presenteras vid New York International Auto Show som äger rum i mars. Ingen går till försäljning, ja, fram till månad september.

Mercedes E43 AMG 4Matic

Du kan också vara intresserad

Mercedes E Class 2016 bilder och definitiva tekniska data

C43 AMG Mercedes-Benz 4Matic kupé, en av de sportig C-Klass