2015 Hyundai Veloster anländer

2015 Hyundai Veloster anländer2015 Hyundai Veloster anländer2015 Hyundai Veloster anländer2015 Hyundai Veloster anländer

Det har varit nästan fyra år sedan Hyundai Veloster empezase att sälja i Spanien, en logisk tid för detta nu med en uppdatering både i design och med hänsyn till den utrustning som finns tillgänglig.

Den unika coupe koreanska märket, som har två dörrar på passagerarsidan och bara en på förarsidan, Han har fått vissa ändringar i bilden. I sin kropp betonar införlivandet av en ny front galler, Förutom den nya däck eller xenonljus.

Inuti de är införlivade högre kvalitet material att vinna i närvaro, men i allmänhet design ser bara upprörd. Det är just den Turbo versionen av 186 CV som fokuserar mer nyheter, med fokus på införandet av vissa nya säten typ "bucket", en perforerat läder ratt, en ny instrumentering och systemet "Flex Steer ' för riktning (med tre lägen av stöd), plus möjligheten att anpassa det inre med ny interiör färg 'Orange'.

Nya dubbla kopplingar

Den Veloster Turbo behåller den välbekanta sexväxlad manuell växellåda, men nu kan du också begära en ny automatisk dubbelkoppling DCT märke som heter 7, mer utvecklad än den sex-växlad DCT som fortfarande är tillgänglig för Veloster GDI 140 hk. Detta kan också ta manual.

Den nya förändringen 7 DCT version av Turbo erbjudanden olika användningssätt. D operation är helautomatisk medan föraren inte vidrör kammarna, men om du använder dem kommer att gå till manuellt läge under några sekunder. Om du går från D till idrott, kan ändra en eller två växlar ner direkt, beroende på den takt som vi bär. Sedan utan att röra kammen fungerar i automatläge med en sport management; men om vi väljer att använda kammarna kommer att gå till en svarar helt manuell och kommer inte att återgå till automatiskt om du inte sätta tillbaka spaken i D.

Den Veloster Turbo 186 CV 7 DCT går från 0 till 100 km / t på drygt 8 sekunder medan toppfarten är över 215 km / t, tillkännager en kombinerad förbrukning av 7,1 l / 100 km. För närvarande finns det inga definitiva priser 2015 Veloster område, men från Hyundai vi har visat att Turbo variant utrustad Det kan vara cirka 32.000 euro.