Peugeot 108 Allure, med all utrustning

Peugeot 108 Allure, med all utrustning

banner Peugeotden Peugeot 108 Allure Det är nu tillgänglig på marknaden; en bil liten typ stad förvärvats av högsta fullföljande av intervallet, tidigare endast tillgänglig för Peugeot 108 Top! konvertibla på kroppen.

Denna femdörrars segrar i sina vanliga utrustning dimljus, den uppvärmda speglar, ratten med en tre-armsdesign (med paddlar om associerade med automatisk växellåda), finish och krom accenter 15-tums hjul.

Peugeot 108 Allure även det ger förarassistanssystemet Active City Brake (Emergency bromsning).

den motorer De finns med Allure efterbehandling är den bensin 1,0 VTi 68 hk -parades till en automatisk växellåda fem hastigheter ETG5- och den andra bensin PURETECH 1,2 82 hk, Finns med femväxlad manuell växellåda.

Priset på Peugeot 108 Allure del från 10,450 euro med alla rabatt tillämpas på marknaden (Pive och PR märke).

Efter denna utveckling, detta övre ändavslutning och vi kan återfinnas i alla kropps stilar och versioner av Peugeot 108, inklusive de senaste specialutgåvor att varumärket har lanserat som hyllning till en värld av tennis, Peugeot sport som vanligtvis ger sin sponsring. I fallet med Peugeot 108 Open, även med Allure efterbehandling och erbjuds med fem dörrar karossutformningar och cabriolet. Utgångspriset i detta fall stiger till 13.200 euro.

En annan nyare och tennis relaterad fråga är Peugeot 108 Roland Garros Edition, en titt på berömda franska turneringen och som erbjuder i samband PURETECH bensinmotorn 82 hk. Känd för sin estetiskt tilltalande, finns med svart eller vit kropp färg och information Orange, som höljet av den yttre spegeln. Men bara kan beställas i Storbritannien och till ett pris av 17,284 euro förändringen i euro.