Seat Ibiza 2015: effektivare, teknisk och personal

Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015Seat Ibiza 2015

stor säljande Seat intill Leon, den berömda och populära Ibiza, förnyas i 2015 med tillägg av flera nya funktioner som ger det ännu mer attraktivt om det är möjligt. detta Ibiza uppdatering Det premiär på Barcelona Motor Show, som utan tvekan en av stjärnorna i den här bilen visar.

De första enheterna av Seat Ibiza 2015 De kommer att finnas i spanska återförsäljare sensommaren. Är detta den senaste uppdateringen Ibiza före den beräknade femte generationen? Allt tyder på ja. Samtidigt detta autentiska 'bästsäljare' första satsning största anslutning, med antagandet av den senaste Easy Connect multimediasystem, att tillåta snabbare surfning, noggrann och högre grafik upplösning, plus en Full integration och anslutning till alla typer av Android och Apple smartphones tack vare den Länk Mirror senaste utvecklingen av systemet.

den exteriör design av Seat Ibiza 2015 Det återstår nästan inga betydande förändringar, de något modifierade former av strålkastare med automatiskt halvljus LED-typ såväl som erbjuds med legering av 16 och 17 inches nytt lagförslag. För sin del, kommer kroppen räkna med två nya färger: Blue Moon och Red Chile.

mer anpassning

den inuti Ibiza 2015 ja det är att ha mer betydande förändringar, med redesign instrumentpanelen, mittkonsolen och vissa andra delar av instrumentbrädan. alternativ personalisering när man väljer färger och material i inredningen den växer på erbjudandet tack vare tillgången på nya färg Packs, som kombinerar element av olika färger interiör att matcha mycket specifika delar av exteriör (Vissa typer av däck, till exempel, kommer att erbjudas med tvåfärgat dekor).

Seat Ibiza 2015

mer effektivitet

mekanisk intervall Seat Ibiza 2015 Det är redan anpassad till föroreningsstandard euro 6. Som en nyhet, välkomnas att erbjuda bensin den nya motorn Trecylindrig 1,0 med effektnivåer 75 CV (Atmospheric version) och 95 och 110 hk (I versioner Turboladdad TSI). För effektiv version 1,0 TSI Ecomotive 95 hk, en stram konsumtionsnivåer och utsläpp meddelas 4,2 l / 100 km och 94 g / km CO2, respektive. En annan intressant motorn och tidigare känd som tetracilíndrico 1,4 ACT 150 hk, Smart systemet cylinder deaktivering, ger mer modernitet och effektivitet, tack vare bara 4,7 l / 100 km kombinerade konsumtion godkänts.

i utbudet diesel, den Ibiza 2015 mottar nya 1,4 TDI 75 hk, för vilka den spanska firman meddelar en blandad bränsleförbrukning på endast 3,4 l / 100 km och en emissionsnivå av 88 g / km av CO2. Diesel andra versioner av 90 och 105 hk i något fall överstiga 3,8 l / 100 km medelförbrukning. För att ge ännu mer effektivitet till hela skalan av Ibiza renoverade, alla versioner, antingen bensin eller diesel, ange start / stopp-start-system och automatisk avstängning av motorn.

Chassi och säkerhet

den Ibiza 2015 Det händer att få nya driftsparametrar i servostyrning och upphängnings~~POS=TRUNC, med en ny justering i stötdämpare och stabilisator barer. Det dynamiska drivsystemet Seat körprofil, med två driftslägen -Komfort och idrott- kan variera dämpningen justering för varje typ av ledare.

Bland de nya säkerhetssystem och driv assistenter, den Ibiza 2015 har passerat detektor av trötthet och trötthet, å ena sidan, och å andra sidan, automatiska bromssystemet multicolisión, bromsning och automatiskt bromsar bilen efter en olycka för att skingra de återstående kinetisk energi som produceras.