Nya Hyundai i30, nu med en ny version turbo på 186 hk

New Hyundai i30New Hyundai i30New Hyundai i30New Hyundai i30

En av de bäst säljande Hyundai idag, (är den näst mest sålda modellen i Spanien Hyundai ix35 bakom) i i30, uppdateras för mars nästa år, när dess andra generationen får sin första ansiktslyftning. Estetiskt vi inte hitta många förändringar: det viktigaste är på grillen med en nya sexkantiga galler, och legering, i deras storlek 16 och 17 inches har fått en ny utformning. Kroppen får också Tre nya färger: White 'Polar' orange 'Caramel' och svart 'Jet'.

De tre versionerna av Hyundai i30 -Fem dörr, tre dörrar och även bekanta utvecklingen inom mekaniska sektionen. Alla motorer nu uppfyller utsläppsbestämmelser Euro6, med krafter som varierar mellan 90 och 186 hk. i diesel, skicka fyrcylindriga motorer: A 1,4 90 hk och 1,6 110 och 136 hk, uppnå en bättre konsumtion rekord 3,6 l / 100 km och 94 g / km CO2 utsläpp.

New Hyundai i30 Turbo

I området av bensinmotorer Vi hittade de största förändringarna. De grundläggande mekanik 1,4 liter, detta är helt ny, lättare, effektivare och nu 100 hk effekt medan motorn 1,6 liter stater 120 hk. Alla dessa mekanik är väder, med systemet 'Stop & gå " och generator ledningssystem (AMS), reservera tecknet turbo för den nya versionen som följer denna 'restyling'.

Den nya Hyundai i30 också inte missa din utnämning av fem års garanti som erbjuds av den sydkoreanska märket i sina modeller. Tekniskt sett innehåller den uppdaterade i30 varningssystem på parkeringen exit, bi-xenonstrålkastare eller förbättrad intelligent parkeringssystem.

New Hyundai i30 Turbo

New Turbo version

den nya Hyundai i30 Turbo del därav 1,6 Motor TGDI Vi visste redan Veloster Turbo och med samma effekt och samma par: 186 hk och 27 mkg. Det är också förknippat med ny automatisk dubbelkopplingen sjuväxlade (Som ersätter det gamla skiftmomentomvandlaren sexväxlad), är en transmissions också tillgänglig för mekanisk 1,6 Diesel som ett alternativ. Accelererar från 0 till 100 km / t i 8 sekunder och når 219 km / t.

Designad och utvecklad inom området högkvarter Hyundai i Rüsselsheim, Tyskland och utvecklas i Nürburgring, Hyundai i30 Turbo levereras också med särskiljande som ger det en större sportighet: Från och med 18-tums hjul, den sportchassi eller Specifika inställningar för riktningen; genom ny frontgrillen, den röda detaljer i de främre och bakre stötfångare, LE fyrarD främre och dubbla bakre avgasutlopp; upp till sport framsäten, röda accenter och sportiga instrument i cockpit.