Den nya Mercedes SUV anländer: GLA, GLB, EQ …

Ny SUV från Mercedes: G ankommandeNy SUV från Mercedes: G ankommandeNy SUV från Mercedes: G ankommandeNy SUV från Mercedes: G ankommande

Under den senaste Frankfurt Motor Show han spelade show power. Och jag försäkrar er att de har lyckats. hans Mercedes-AMG Project ONE Han blev en av de mest beundrade modeller av ett rum som också spelat diskutera framtiden. Och närmaste framtiden. Och vilken framtid. EQ, utbudet av elektriska modeller, Det pågår redan och Ett koncept EQ lämnar redan klart att Mimbres är "färdig" så att denna Prolific intervall se ljuset. De lovar inget mindre än tio integrerade i detta område för de kommande åren bilar, bland vilka det finns åtminstone två varianter kommer kropps SUVEn kompakt och andra stora -Te nedan- prata om dem ... Okej, vi i början av nästa årtionde och fortfarande några år, men under tiden, deras "G" mer konventionella Mercedes kommer att uppleva en stor utveckling. Toca tune sina nuvarande produkter, uppdaterings arkitekturer, Optimerar också återvänder och, framför allt, öka utbudet. Idag omges inte bara dess tyska konkurrenter, men varumärken såsom Alfa Romeo eller Jaguar och Land Rover, som fortsätter att berika erbjudandet. Och med så mycket rörelse, Mercedes Den har en stor plan för de kommande åren. Dessa är de nya SUV att anlända kommande åren.

Mercedes GLA. Tryck lösa nya baser

Bredvid Mercedes GLC, GLA kompakta SUV är den andra SUV försäljningen mer vikt på marknader där det förekommer, och den första för den spanska marknaden. Sedan dess uppkomst, har vunnit stöd i sitt eget varumärke -customers klass A- och särskilt utanför tack vare ett brett spektrum av konfigurationer som också erbjuder relativt enkel chassi och motorer, som ger tillgång en Mercedes SUV till priser långt konkurrenskraftiga. men nyligen renoverade och förbättras -här har ett test förra modell- börjar sin helt ny generation ta form för ge sig till känna och säljs i 2019. Det är inte, än mindre ett oskrivet blad, men den här modellen och alla dess derivat MERCEDES klass A, CLA, etc-det har kommit tid att ge, industriellt sett ett stort steg framåt, släpper därför en helt ny arkitektur som ger mer lek och flexibilitet och räckvidd när du gör olika versioner och kombinera olika mekaniska delar. så, Du kommer inte att se en stor förändring i exteriör design även under huden, ta nästa GLA MFA2 plattform. mer ljushet, mer strid, högre spårvidd, mer kabinutrymme, volym och mekanisk belastning. Även om formerna förblir continuistas, nästa GLA också volymökning att förvärva mer närvaro SUV. Inom miljön kommer det att rotera en design och koncept närmare till klass C och E, med massor av digitala displayer -optional- huvudpersoner eller instrumentbräda klockor. Men GLA kommer att få fler överraskningar, och inte bara mekaniskt. Bara ändra punkt och se.

Mercedes SUV framtidMercedes GLA Coupé. En peer

BMW har redan lärt tänderna X2, Jaguar redan har sin E-Pace redo för avfärd kommer Audi inte missa din tid Q4... Mercedes är inte villig att ge plats för konkurrens. GLA på framtiden och på samma rad som GLC och GLE, kompakt coupe definiera en mycket mer muskulär och dynamisk siluett som ja, kommer att styra övervägande i det inre kapacitet. Det förväntas inte ens en specifik stämning eller ett urval av de bästa motorer GLA sortiment, där för övrigt nyheter framöver. Även om det kommer fortfarande synergieffekter med Renault för Diesel liten, GLA kommer att ha egen motor premiär i klass E, ett modernt och effektivt 2,0 liter perfekt anpassade för att inrikta plattformar tvärställd motor och befogenheter 150-190 CV, medan bensin raster vi bara partikelfilter på kända motorer, men också landade en 2,0 liter ny generation ursprungligen för att använda 48-voltsteknik.

Mercedes GLB, A GLA sju?

I grund och botten, ja, men med sitt eget namn. Det kommer att mäta om 4,55 meter lång, men inte "skall ätas" GLC, mycket mindre. Det kommer att bli den sjunde variant härrör från MFA2 plattform som vi har sagt, hade premiär GLA, i synnerhet dess maximal expression dimensionellt prata. Större funktionalitet jämfört med GLA resulterar inte bara i en högre total volym, men en klart högre kapacitet, räknar, beroende på version, med en tredje sätesrad. versioner väntas också mer "off-road" GLA "atomiserad" med suspensioner och hjul kopplade specifik drag 4MATIC och elektronik med definierade läget för terrängkörning garanti.

Mercedes GLC, tillbaka till den sista skruven

Även om Mercedes GLC inte kommer att misslyckas att utvecklas när det gäller design, utrustning och motorer, inte förrän nästa årtionde när de upplever en generationsskifte "riktiga". Och det kommer att slipstream för tillfället viktigast för Mercedes modell, C-Klass W206- generationen. kommer att hoppa på båda modellerna till MRA2 modulär arkitektur, Utvecklingen av den nuvarande MRA -Real Wheel Arquitecture- tar inte bara nya material eller mindre vikt, men också större flexibilitet för att förena olika framdrivningsteknik, även inkluderande laddhybrider med upp till 200 km autonomi de lämnar utrymme för att helt elektriska EQ framtiden. Också stänga av AMG V8 förbättrats, även om mellan de två ytterligheterna s, stora framträdande av fyrcylindriga motorer i bensin och diesel, utan att missa utnämningen eller den nya 6-cylindriga -Här du har all information om den nya motorfamiljen eller Mercedes opublicerade överföringsteknik.

Mercedes SUV EQ framtidEQ intervall SUV, "andra" G

Baserat på EQ A Concept, den En SUV kommer att vara den första i EQ för att hoppa-start. genom att använda ett par elektriska motorer, en per axel, Det erbjuder all-wheel drive tillgängligt olika körlägen varierande, förutom andra parametrar, tvinga fördelningen av båda motorerna överförs till varje tåg, vilket kan uppnås inte bara en bra prestanda och smidighet på vägen, men också en hög spårbarhet på komplicerade ytor eller, om det är nödvändigt, off-road spår. nej, Inga nya modeller kommer att vara högspecialiserad intervall för allvarliga äventyr, men kommer att lägga mångsidighet användning när det gäller salonger organ härrör. De kommer att använda litium-jon ny generation med nära fem hundra kilometer autonomi. Det ryktas att ett utropspris något ovan 40.000 euro. Senare kommer EQ-E SUV, GLE liknande proportioner visar den andra motorn och batteripaketet är tillgängliga för den nya serien.

Du kanske också är intresserad av:

Bästa SUV salon Frankfurt för att köpa och

De "andra" nya Mercedes 2020

Roadbook VW tills 2022