Hva er bilen merkevare med best valuta for pengene?

Skoda merkevare er god verdi for pengeneSkoda merkevare er god verdi for pengeneSkoda merkevare er god verdi for pengeneSkoda merkevare er god verdi for pengene

I vår undersøkelse Best Cars 2016, Den tsjekkiske merkevare Skoda Citroën unseating førsteplass i fjor, da alle brukere er spurt av Best verdi, et attributt å huske på når du kjøper bilen. Hva har skjedd i andre europeiske land? I Tyskland har Skoda også vært den beste karakter, med Dacia og Opel i andre og tredje plass, men i Frankrike Dacia som katten til vann, etterfulgt av Peugeot og Renault, og Italia tar, Fiat vant første plass foran Ford og Alfa Romeo. Når spurt drivere eier merkevaren i Spania, er Skoda også opptar første plass i rangeringen. citroen mellomtiden, er det Produsenten forblir alltid i topp tre de ulike listene, uansett hva segment av befolkningen svaret.

Skoda tar bort innlegget til Citroën

I denne ny meningsmåling beste bilene posisjoner av de tre beste i listen med hensyn til de resultater som er oppnådd i 2015 utveksles, som Skoda, som okkuperte den tredje posisjonen, blir det første, i den oppfatning av alle som deltok i undersøkelsen. Citroen, som opptok det første stilling, passerer en fremragende andre sted, etterfulgt av sete, som i 2015 ble den andre.

Hvis vi spør driverne av den helt selv, Skoda er valgt, vurdering langt forut for sin umiddelbare følger, i dette tilfellet Citroen og Hyundai deling poeng. Veldig pegadita, Seat. Spesiell omtale for Alfa Romeo som har blitt verdsatt av brukerne på topp 15-listen.

Kvinner foretrekker Seat og Citroen

Hvis vi dele meningene til menn og kvinner, for første Skoda er det den i utgangspunktet som en god verdi. Citroen og Seat høyt på listen over foretrukne, men under Skoda vinneren. Kia, verdsatt av menn enn av kvinner.

for kvinner, i stedet, ikke lenger tar det tsjekkiske merket mye fremtredende. Ara dem, Seat Citroen og dele topplasseringen topp karakter merker som attributtverdien. Skoda beveger seg bort fra pallen.

Unge mennesker, Sete

Når vi spurte yngre Best Cars Survey 2016, under 30, gjennomgår podiet små endringer. Og er at Sete blir de høyeste punktene denne delen av befolkningen, fulgt av Ford-merket. Veteranene imidlertid velge Skoda. Renault, Hyundai og Kia opp posisjoner på hva unge folk tror.

Du kan også være interessert

Hva er de beste bilmerkene behandler sine kunder

Hva er merker av biler med bedre finish

Merker mest pålitelige bilene ifølge spanske sjåfører

Hva er merker av biler med avansert teknologi

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis