BMW M5 2018: första bilderna framtidens allhjulsdrift M5 …

Första bilderna av den framtida BMW M5 2018 ... det mest bestialiska salongen.Första bilderna av den framtida BMW M5 2018 ... det mest bestialiska salongen.Första bilderna av den framtida BMW M5 2018 ... det mest bestialiska salongen.Första bilderna av den framtida BMW M5 2018 ... det mest bestialiska salongen.

En av de innovationer som BMW kommer att visa oss i den kommande Frankfurt Motor Show är framtiden BMW M5 utvecklats under de senaste 5 Series G30... men vi kan redan se hur det kommer att bli. I www.bmwblog.com har skrivit några bilder från en video som har läckt ut på en kinesisk hemsida, där man kan se precis som definitivt kommer att vara Nästa BMW M5.

Vid en första anblick kan man se att den nya BMW M5 Den har en paragolpes främre bottenpluggar med större ventilation i andra versioner av serien 5. Också såsom visas, lamellerna i den karakteristiska "dubbel njure" BWM De är målade i svart. den paragolpes bakre Den presenterar en ny design, med funktioner som förbättrar sportighet M5, förstärkt med dubbel ändrör och den centrala diffusören. Och missa inte en diskret spoiler på bagageluckan. den fenor också verkar vidgad jämfört med andra versioner av Series 5, och även fälgar De är specifika. Slutresultatet är sportig och elegant underskattade, men låt dig inte luras.

BMW M5 2018 Frankfurt Motor ShowFör några veckor sedan vi lärt oss av några av de tekniska egenskaperna hos den framtida M5 ... det skrämmande. Det har förblivit blocket V8 Twin Turbo 4,4, men makt har ökat upp till 600 hk (Tidigare 560 hk). får också en relation över förändringen, som inte längre är DKG dubbelkopplingen, den ZF Steptronic momentomvandlare 8 hastighet. Men mest slående blir ny överföring.

Även purister resultera gå mot naturen och historien om M (exkluderar SUV X5 och X6) BMW Han har gett nästan obligatoriskt steg för att utveckla nya M5 med AWD... eftersom det hände i "hoop" Mercedes med dess E AMG. Kort sagt, BMW och Mercedes De har slutat använda den naturliga miljö Audi och i detta fall RS6. Men säkert överföring integrerad den M5 Det kommer att vara väl emot av mer besviken. BMW Det har utvecklat en transmission tre lägen Drift: heltäckande, integrerad bakhjulsdrift sport och! detta läge frikopplar center differential, så att M5 skulle fungera som en konventionell RWD. med Aktiv bakre differential och 600 hk betonar dess bakdäcken, kommer den framtida M5 kräver nerver av stål och en hel del expertis för att förverkliga sin fulla potential. Men räcker aktivera 4WD-läge att omdirigera M5 på rätt spår.

Du kanske också är intresserad av:

25 nya BMW förrän 2021

Vi testar det senaste BMW M5

BMW X7 och andra SUV