DS kommer att släppa en elektrisk eller hybridbil varje år

En elektrisk eller hybrid varje år för DSEn elektrisk eller hybrid varje år för DSEn elektrisk eller hybrid varje år för DSEn elektrisk eller hybrid varje år för DS

DS, den division av lyx av Citroën, Det syftar till att 2025 mer än en tredjedel av modeller föreslå sitt sortiment någon form av elektrifiering; antingen hybrid eller elektriska versioner. För att uppnå detta, de kommer att presentera minst en ny modell varje år.

den först att komma fram, planerad till våren 2019, är det plug-in hybrid DS 7 Cross E-Spänd. SUV med 4,57 meter lång, som kombinerar en värme drivmedel 2,0 THP 200 hk med två elektriskt med 80 Kw (109 hk), som tillsammans löper fram till 300 HP och 45.9 mkg. En av de två motorerna skall placeras på tvären bakom ändringen och förbränningsmotorn, medan den andra kommer att placeras i baksätet. Såsom DS hända i 5 HYbrid4, kommer AWD, är hittills den enda versionen av intervallet för att göra sig av med det. sticker också en premiär växellåda 8-växlad automat EAT8, som lovar ett stort steg i både komfort och snabbhet i övergångar från en hastighet till en annan. Dess litiumjonbatteri med 13 kWh gör att du kan resa om 60 km i eldrift.

Samtidigt det franska företaget arbetar med DSV-02 den formel E, där växellådan och impellern är olika i varje lag, och DS prototyp E-Spänd, en sportig bakhjulsdrift med två elektriska motorer utvecklar 402 hk tillsammans med 250 km / t toppfart och 310 km av autonomi. Med dem är att få erfarenhet och samla in information för framtida produktionsmodeller; som kommer att vara över spänningen V 400 700 som redan används i formel E.

Du kan också vara intresserad

DS 7 Cross

DS E-Spänd