Ferrari F12 TRS, Ferrari på 3 miljoner euro

Ferrari F12 TRS, Ferrari på 3 miljoner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 miljoner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 miljoner euroFerrari F12 TRS, Ferrari på 3 miljoner euro

den Ferrari F12 TRS Du kan bli Ferrari dyrare den historia. Baserat på inte mindre spektakulära F12 Berlinetta, detta nya F12 TRS, varav endast det skulle ha en enhet under särskild begäran av en amerikansk miljardär, kunde nå den slutliga död 4,2 miljoner, det belopp du är villig att betala denna rik karaktär.

Enligt ändring av internationell valuta, euro hänt dem 4,2 miljoner det skulle kosta Ferrari F12 TRS Det skulle resultera i något mindre än 3,1 miljoner euro, så vi kunde titta på en av de Ferrari dyraste i historien.

Ferrari F12 TRSDen stora kännetecken för Ferrari F12 TRS Det innehåller samma KERS (Kinetic Energy Recovery System) Med hjälp av de röda bilar av formel en. På detta sätt och vid vissa tillfällen, den totala effekten hos den 'cavallino' utbyte ovan 740 hk, den officiella siffran av makt som deklareras för den V12-motor förskjutning 6.262 cm3.

Utöver detta viktiga konsten och som filtrerade bilder på nätet modifiering, Ferrari F12 TRS Targa anta en kropp typ (modell serien är en coupe), tillsammans med en annan uppsättning av kosmetiska tillsatser att stärka något aggressiv design.

Vi ser alltså allt som omger denna unika och fantastiska Ferrari F12 TRS, endast lämplig för en av de rikaste ekonomierna i världen (USA rika som vi redan har talat).