Kia Forte 2017 och mekanisk Technology Review

Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017Kia Forte 2017

Kia forte 2017 mottar en modell uppdatering I allmänhet smärre ändringar i en restyling som har sett på Detroit Motor Show 2016 och kommer att börja säljas under första kvartalet i år.

denna nya Kia Forte betonar i sin design för något sportigare front och aggressiv än tidigare, och genom långsträckta optiska grupper. Sammantaget ganska påminner om den renoverade Kia Optima. I ryggen passerar något liknande, om än diskret med en ny stötfångare och diffusor räkningen med några idrotts färgämnen.

Kia Forte 2017 kan du välja mellan termineringsnivåer LX, S och EX, den första av dem den grundläggande, följt av S, som innehåller några av sina läderbilinredning, som ratten och aluminiumfälgar 16 tum, dagtid LED-lampor och en bakre spoiler. för Kia Forte EX, de 17-tums hjul och uppvärmda lädersäten tillsättes.

Infotainmentsystemet kan associeras med Android Auto eller Apple carplay, vilket gör det möjligt att använda funktionerna i mobila operativsystem med viktiga europeiska marknaden.

Motorn som väljs är 2,0 GDI bensin fyrcylindrig 173 hk effekt, som ersätter den tidigare 1,8 GDI bensinmotor. Propellern är kopplad till en manuell växellåda sexväxlad, med möjlighet att välja automatisk växellåda, också sex relationer.

Du kan också vara intresserad

Kia Telluride Concept, prototyp Detroit

faktiska förbrukningen av Kia bilar

Kia Niro, en hybrid SUV