Hyundai Genesis Coupe 2014 sportighet uppdaterad

Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014Hyundai Genesis Coupe 2014

En av de mest attraktiva bilar Hyundai säljer i USA, den Genesis Coupe, Det uppdateras 2014. Series, alla versioner av detta sportig bakhjulsdrift Du kommer utrustad med uppvärmda speglar och ny främre och bakre dimljus. Genom att erbjuda organ färger, Du kommer att kunna välja nya fem färger: Santiago White, Ibiza Blå, Caspian Svart, Casablanca Vitt och Empire State Gray.

den Hyundai Genesis Coupe 2014 utrustning Det kommer att räkna med aktiv farthållare, multimediasystem Infotainment Home Link och Blue Link, kollisionsvarningsanordning och automatiska tjänster anmälan, vägassistans och akut i händelse av olycka.

Mekaniskt den Hyundai Genesis Coupe 2014 Inga nya produkter och fortsätter att erbjudas med två bensinmotorer: den 2,0 fyra cylindrar turboladdad av 277 hk och 37,93 mkg vridmoment och 3,8 V6 352 hk atmosfärs och 40,68 mkg av vridmoment. Förare kan välja mellan två typer av växellådor: En sex-växlad manuell och 8-växlad automatisk momentomvandlare. Om du väljer det senare, ägare av 2014 Genesis Coupe kommer att finnas tillgänglig kammar placerade på rattstången för att manuellt aktivera var och en av växlarna.

Kom ihåg att Hyundai Han sålde denna modell i Spanien i endast 120 enheter begränsad upplaga. För tillfället finns det ingen tvekan om att Sydkoreas avkastning att marknadsföra den i Europa nyheter.

vår åsikt

De som har kunnat köra den, säger att det är en rolig bil och kräver viss skicklighet för att tämja honom. Synd det ögonblicket vi kan inte se det på våra vägar. Amerikanska förarna själva som kan njuta av det för ett utropspris på $ 26.350 (ca 19.350 euro i löpande valutakurser).

Du kan också vara intresserad

- Hyundai Genesis Coupe, vi försökte