Seat Ibiza 2017: intryck av dess design och inredning

Seat Ibiza 2017: detta är dess exteriör design och InterioSeat Ibiza 2017: detta är dess exteriör design och InterioSeat Ibiza 2017: detta är dess exteriör design och InterioSeat Ibiza 2017: detta är dess exteriör design och Interio

Vi hjälper till att först premiären av den nya Seat Ibiza 2017, den femte generationen en av de mest populära i den senaste historien om den spanska fordons bilar, en bil kommer att nå vår marknad i juni i år.

i detta första metoden med Nya Seat Ibiza, Vi kan försäkra er som inte är en spektakulärt slående designen genom att lägga till banbrytande estetiska inslag. Det kan vara en mini Lion eftersom även om det finns många slag tagna utvecklats från sin äldre bror. Det kommer inte att vara en flashig första bil på gatan eftersom att se vem som är den stilige som vågar att radikalt ändra en design som har funnits och hur de senaste åren. Det är sant att den nya Seat Ibiza DNA har varumärket ser nu nästan Ateca Seat nykomling och Seat Leon renoverat 2017, även med små sakerna som "förstora" som en huva med mer "nerv" fler steg skulpterade hjulet i Leon, laterala nerver som samverkar parallellt, en bakre ljus biter mycket på sidorna...

I allmänhet anser vi att Seat Ibiza 2017 Det är väl tilltagna, med större bredd för uppsättningen att vinna estetisk närvaro och inre utrymme, kamp för att vinna mer utrymme för knän och åkande i baksätena, samt avsevärt öka startkapaciteten och sänka laddnings munnen enkla uppgifter med paket -Den bagageutrymme du har Bakgrund två höjder, med den övre ligger jäms med baksätena helt när de viks för att generera en lastyta perfekt platt-.

Inredning Seat Ibiza 2017Seat Ibiza 2017: vi var sitter inuti

när vi ta en plats i Seat Ibiza 2017 Vi uppskattar en instrumentbräda med en mittkonsol letar efter föraren att tillhandahålla allt du behöver när det gäller ergonomi, komfort och säkerhet. Nice modern inredning Jag uppskattar några fluffig och inte alla plast i några av de viktigaste platserna, för dem som gillar att spela och i vilka som minimalt sjunka fingret. Kommer denna exklusiva detalj till hans senare bröder Volkswagen Polo gjord i Pamplona eller Audi A1 görs i Martorell? Vi trodde att skotten kan gå hit.

i baksätena, god tillgång till dem och gott om plats för knän och huvudet, resultat av en strids ökar med nio centimeter och en position för de åkande mycket deprimerad. Det är också anmärkningsvärt att lateral synlighet för de bakre passagerarna kan intecknade när det gäller barn eller personer med kortväxthet, förutom att montera en skrymmande central tunnel, som kan subtrahera den femte utrymmet. Synlighet manövrar kan också vara något hämmas av en bas av C-stolpen med mycket effekt på vinkeln vår blick att vända huvudet åt höger. Första intryck som kommer att beröra stödjer eller rätt i vår första kontakt i fyra månader.