Klass V Mercedes AMG Line, den mest anpassningsbara utrymme

Mercedes Klass V, enligt AMGMercedes Klass V, enligt AMGMercedes Klass V, enligt AMGMercedes Klass V, enligt AMG

Det är första gången avdelningen AMG uppgift att utveckla sports -och vad deportivos- av Mercedes ägnar sin tid till klass V, den Mercedes längst bort från de tekniska principer och andliga AMG. För nu har det inte förekommit dem montera en V8 med femhundra CV till klass V, allt kommer att komma, och har fokuserat på att anpassa estetiskt lösningar sports och föreslå alternativ som förstärker karaktären av stor resenär som lånar klass V.

Mercedes Klass V

båda paragolpes är ny faktura och föreliggande skott av kylning av högre storlek att de ser mycket aggressiv. Bakom också får en liten spoiler på grinden. den fälgar av 19 inches med en specifik design 7 eker De hamnar som ger en bild sportigare, kontrasignerad genom en reduktion höjd den karosseri av 15 mm. Denna reduktion i höjd bestäms av den monterade kring kortare fjädrar och fast och specifika spjäll, vilket i slutändan kommer att förbättra röra körning, den stabilitet och dynamisk mellan kurvorna klass V.

Mercedes Klass V

Inuti luftare är krom och visas skär i kolfiber. den pedaler accelerator och broms har slående bild, görs aluminium polerad, den renaste stil AMG GT. I mittkonsolen har det möjliggjort en kylutrymmet. Alternativt kan du också ha en 5-liters portabel kylskåp. sätena andra och tredje raden kommer att ha kylning, förutom uppvärmning. AMG också för nätet har utvecklat specifika stöd i sätena för iPad.

Mercedes Klass V

AMG Det har också utarbetat en tak pspektakulära anorámico för klass V, Det största segmentet är Mercedes, med vissa åtgärder 1.90 x 1.12 meter. Den delas upp i två delar. Fronten glider och fixeras den andra. Som en kuriositet, den har en regnsensor och om taket är öppen är inställt på regn, han bara stängt.

Mercedes Klass V

denna nya AMG linje Det kommer att börja erbjuda senare i år. Det kommer att finnas i allt den mekaniska versioner och tre lång kropp.