Frankfurt Motor Show 2017: alla nya bilar och SUV

Alla nya bilar som kommer att presenteras på Frankfurt Motor Show 2017Alla nya bilar som kommer att presenteras på Frankfurt Motor Show 2017Alla nya bilar som kommer att presenteras på Frankfurt Motor Show 2017Alla nya bilar som kommer att presenteras på Frankfurt Motor Show 2017

Vad är nästa stora dag för motorsport fans? Frankfurt Auto Show. Som vanligt i udda år, efter sommaren -Den här året kommer att hållas från 12 till 24 skrevs den september- den tyska staden blir världens huvudstad motor. i år 2017 apoteósico förväntas när det gäller antalet och kvaliteten på nya bilar och SUV att släppas.

Vi kan nu gå vidare i samarbete med våra tyska kollegor på Auto Motor und Sport att minst De kommer att presenteras i nästa Frankfurt Motor Show 40 nya bilarAlla som kommer till marknaden under andra halvan av 2017 och början av 2018. år sedan i en händelse av detta slag var det överraskande, men även om det finns alltid någon, numera känd innan nästan allt komma . Och vi började med att sammanställa de bästa bilarna Vi får se: känna din länkar informationen mer detaljerad och nedan hittar du också alla alfabetiskt ordnad lista.

Nytt från Mercedes och BMW

Därefter leds av det spelar hemma, från tyska tillverkare kommer vi många stora innovationer. huvuduppgift kommer, naturligtvis, Mercedes och BMW. Från Sttutgart vet att deras nya Mercedes-AMG Project One, en superbil begränsad till 250 enheter kommer att kosta 2,2 miljoner euro. Teknik från F1, Du har 1000 CV. Tänk om bilen körs som Hamilton ... Men mer vardagliga, hans stjärna (Pun intended) blir ny Mercedes klass A, en modell som ska vara avgörande för deras framtida år. I denna länk hittar du all information. Bredvid dem, en ny klass S, sin första pick-up klass X eller även den nya SUV GLB vara nya.

Mercedes Class AOch från München, BMW utlovar ett bra koncept Jag bör föregripa en ny SUV, X7. Bredvid honom, bör framgångsrika X3 också förnyas, medan nya BMW M5 och 6-serie GT De kommer också att agera innan det släpps ut till marknadsnärvaro. Mini, tiden kommer också att inleda allmänheten en ny elektrisk modell som, för nu, ger inte många detaljer.

Den senaste Volkswagen Group

Efter tyska mark, för en hel skift Volkswagen grupp som kommer med allt till Frankfurt. Moder varumärke, till exempel, kommer att presentera sin nya och efterlängtade SUV Volkswagen T-Roc a härrör från nya Golf som en kompakt representant. den Golf Sportsvan, Det kommer också att ha sin speciella uppdatering och kanske en av de stora nyheterna i ansiktet i slutet av året, är det också helt nya Volkswagen Polo.

VW Polo 2017Audi, Samtidigt anländer satsa stort. Slutet av året och presentationen av sin skarpa nya A7 och A8 förväntas ... och vi kan inte utesluta vare förväg vad den nya A6. Större ny grupp kommer att vara bekräftades ny -a Arona Seat Små SUV baserad Ibiza-, den nya och efterlängtade, med Skoda Karoq Kodiaq bild men mindre att konkurrera mot sätet Ateca- och den nya Porsche Cayenne som kommer att släppa tredje generationen att förbli en viktig modell i tyskprestigefyllda varumärke.

De viktigaste utvecklingen

Ett annat märke som kommer att få en hel del vikt i nästa Frankfurt Motor Show kommer att Opel. Kända och dess köp av den franska gruppen PSA (för övrigt Peugeot och DS, liksom Nissan, är du förmodligen inte är närvarande i vardagsrummet), kan det visa allmänheten deras nya Land Insignia Tourer -Den mest Campera versionen av den nya SUV Grandland Insignia- och X.

Kia och Hyundai också stark attack. Den första visar slutligen lillebror av Sportage, en SUV kallas Stonic debut senare i år. den kompakt Cee'd dessutom har en viktig uppdatering och baserat på nya i30. Och på tal om Hyundai och i30 kommer Frankfurt också scenen för presentationen av den nya i30 N, den första produkten i en ny familj av Sydkoreanska sport varumärke. Här är alla bordet

Den nya Frankfurt Motor Show 2017 (uppdatering)

MARKMODELL
AudiA6 Concept
AudiA7 Sportback
AudiA8
Bentleykontinentala GT
BMWX3
BMWSerie 2 Aktiv Tourer 2018
BMWsport möjliga elektriska
BMWGT Serie 6
BMWM5
BMWBMW X7 Concept
CitroënC3 Aircross
DaciaDuster 2018
Hyundaii30N
Hyundaii30N Fastback
jaguarE Pace
jaguarXF Sportbrake
jaguarF-Pace SVR
KiaStonic
Kiacee'd
MaseratiGhibli
MercedesAMG Project One
Mercedesklass A
Mercedesklass S
Mercedesklass X
MercedesGLB
minielektrisk modell
OpelLand Insignia Tourer
OpelGrandland X
PorscheCayenne
Renaultmegane RS
Rolls-RoycePhantom
sittplatsArona
skodaKaroq
SuzukiSwift Sport
Volkswagenpolig
VolkswagenT-Roc
VolkswagenGolf Sportsvan

Du kanske också är intresserad av:

Alla nya Mercedes 2020

Alla nya BMW förrän 2021

Alla nya planer och Volkswagen bilar