Under 2025 kommer BMW att ha upp till 12 bilar hundra procent elektrisk

Under 2025 kommer BMW att ha upp till 12 bilar hundra procent elektrisk

BMW kommer att erbjuda upp till 25 modeller elektrifierade 2025, 12 av dem är hundra procent elektrisk med autonomier på upp till 700 kilometer. Detta tillkännagavs av ordföranden för varumärket, Harald Krüger, en signatur händelse i München. Det har också säkerställt att den ökade produktionen av elektrifierade mönster kommer att påverka alla seriemodeller BMW-gruppen, inklusive Rolls-Royce varumärken och BMW M.

"Som en pionjär inom elektrisk mobilitet, började vi testa vår fordonsflotta mini E Electric 2008. En värdefull kunskap integrerades i vårt första helt elektriska bilproduktion, BMW i3, Den ursprungliga "konstaterade Harald Krüger. "BMW i3 har varit den mest sålda elbil i världen i sitt segment sedan starten 2013. Vi framgångsrikt överföra teknik till andra modeller BMW i".

Presidenten fortsatte med att förklara att "vi är mycket stolta över att kunna erbjuda kunderna det bredaste sortimentet av premiumbilar elektrifierade hela världen. I höst kommer vi att ha tio elektrifierade fordon tillgängliga: Nio bilar och elektrifierade vår evolution C-el". "I år kommer vi att leverera 100.000 elektrifierade fordon till kunder. I slutet av 2017 kommer det att finnas totalt mer än 200.000 fordon på vägen elektrifierade BMW Group".

Utvecklingen i Frankfurt

Presidenten har bekräftat att företaget kommer att presentera vid International Motor Show i Frankfurt en ny fyradörrars elbil som kommer att placeras mellan i3 och i8 hybridsportmodeller. Dessutom kan du se begreppet nya Mini E Electric, vars lansering är planerad till 2019. "Som vi meddelade, kommer vi att ha en X3 elektrisk variant 2020. Lite tidigare, år 2018, utbudet av el och hybrid plug-in bilar BMW kommer att expandera med ankomsten av den förväntade spektakulära BMW i8 Roadster. Och som kolofon är det planerat att BMW iNEXT vår nästa spjutspets innovation för 2021". Det kommer att bli 100% elbil och autonom körning.