Skoda Kodiaq, en SUV med mycket konkurrenskraftiga priser

Priserna för nya Skoda KodiaqPriserna för nya Skoda KodiaqPriserna för nya Skoda KodiaqPriserna för nya Skoda Kodiaq

skoda Du har redan bekräftat sina priser nya SUV, Skoda Kodiaq ... men för tillfället för den franska marknaden sammanföll med firandet av Paris Motor Show. För att ta reda på vilken kostnad på detaljer i den spanska måste fortfarande vänta några dagar Även om dessa specifika priser för Frankrike tillåter en mycket exakt uppfattning om var de kommer att gå den officiella priserna på Skoda spanska Kodiaq, vissa modeller som kan redan klättra och åtgärd.

den billigare version, som uppbär motorn 1,4 TSI 125 hk av denna nya SUV, kommer att kosta 24,950 euro. Passagen av 4x2 till 4x4 i dessa versioner där det är möjligt att ha båda alternativen, Det kommer att kosta 1.500 euro.

Skoda Kodiaq: i Spanien, med större affärer

den Skoda kampanjerbjudanden i Spanien representera en genomsnittlig rabatt på listpriset på ca 3000 euro. I själva verket, i Skoda Octavia, till exempel röra sig mellan 3100 och 3500 euro.

Skoda Kodiaq 2017

Samma förväntas hända med priserna kommer att hitta köpare Skoda Kodiaq när, med början i januari, kan beställa SUV. sålunda, Skoda Kodiaq billigare, 1,4 TSI-motor med 125 hk och Active fullföljande kostnadseffektiva, verkligen, knappt 22.000 euro. Det översta steget på Skoda Kodiaq sortimentet skulle ockupera 2,0 TDI 190 hk allhjulsdrift och DSG, Spanien vars pris skulle vara något under den psykologiska barriären av 30.000 euro.

Sålunda, este SUV 4,70 m lång tillgänglig mycket konkurrenskraftiga priser, speciellt när erbjuder utrymme tremendous interiör och avancerad teknik, delade den med andra modeller av industrigrupp som Volkswagen Tiguan och Seat Ateca.

Skoda Kodiaq: sju plazs, 800 euro

Mot både (och åtminstone för tillfället, i det första fallet), den Skoda Kodiaq är den enda av de tre SUV utvecklats på MQB-plattform som ger möjligheten att ha sju säten. Den tredje sätesraden som främjar denna ockupation kommer att vara ett alternativ i samtliga marknader (i Spanien möjlighet att bli en standard var hefted) vars första officiella priset, som avslöjar Skoda Frankrike, kommer att vara 800 euro.

Du kanske också är intresserad av:

Alla hemligheter Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq i Tour de France

Alla framtida Skoda fram till 2019