Maserati Granturismo 2018: detta är den nya sportbil

Maserati Granturismo 2018: den stora sporten, renoveratMaserati Granturismo 2018: den stora sporten, renoveratMaserati Granturismo 2018: den stora sporten, renoveratMaserati Granturismo 2018: den stora sporten, renoverat

Wall Street har varit platsen som valts av Maserati för att visa världen sin nya Maserati Granturismo 2018. The New York Stock Exchange var en direkt vittne till den nya sport varumärket treudd, där Reid Bigland, VD för varumärket, ringde tillkännage slutet av dagen. Bredvid honom, en Maserati SQ 4 "Nerissimo Edition", exklusiv version av den amerikanska, var också utsatt.

För sin del, det nya Maserati Granturismo visade små förändringar i sina yttre estetik. Frontgallret har genomgått mindre ändringar och har sänkts något i höjd, att få en ny luftflödet inuti och en liten minskning av Cx 0,01 i luftmotstånd.

Inuti var de lagt högsta kvalitet i sina ytskikt, en 8,4 tum som kontrollerar alla uppgifter om fordons Infotainment och Harman ljudutrustning som kommer att glädja de flesta musikälskare. Dessutom de två individuella baksäten som tillåter passagerare kvar fyra vuxna.

Det bästa är dolt

Men när vi talar om Maserati talar om ljud, hastighet och sportighet. Och så måste vi titta under huven. Den nya Maserati Granturismo Sport kan väljas och MC version (Förkortning för Maserati Corse), båda med en 4,7-liters V8-motor och 460 hk. Men MC version ger något högre prestanda att Sport når därför 100 km / t på 4,7 sekunder (en snabbare än tionde Sport) och 301 km / t hastighet spets (299 km / t Sport). Både montera en automatisk transmission ZF sju hastighet, så att den enda skillnaden mellan de två modellerna är en något lägre vikt MC versionen.

Du kanske också är intresserad av:

Maserati Ghibli, prova spektakulära saloon

Maserati Levante, testade en sport lyx-SUV

Maserati Zagato Mostro, den "monster" på finare hjul