En ny BMW Isseta för staden framtiden? Yes!

BMW Isseta, vad skulle i XXI århundradet?BMW Isseta, vad skulle i XXI århundradet?BMW Isseta, vad skulle i XXI århundradet?BMW Isseta, vad skulle i XXI århundradet?

Hittills BMW Isseta Det är utan tvekan en av de mest sällsynta bilarna som någonsin skapats. Dess små dimensioner 2,3 meter lång cirkulerade endast tillåtet en person inne, men säkert, parkering var inte ett problem för sina ägare. Under årens lopp har bilar ökat deras storlek, vilket har varit en huvudvärk när parkering i alltmer mättade städer. Och om lösningen var att gå tillbaka till ursprunget?

Detta måste ha trott Justin Hyunjung Cho, en japansk designer har föreslagit BMW Isseta förnyelse särskilt som en lösning på parkering i storstäder och samåkning. Enligt Justin, skulle detta visst fordon har en mycket lovande framtid där det är allt svårare att hitta ett tomt hål.

Att anpassa sig till föränderliga tider, har formgivaren knappast förändrats några estetiska detaljer i den ursprungliga kroppen, även om det hävdar att dörren förblir i fronten, även om dess öppning skulle ske vertikalt för att spara utrymme. Inuti upp till två passagerare njuta autonom körning, Eftersom detta BMW Isseta saknar de klassiska kontrollerna (upp hjul).

Det verkar som om vi fortfarande måste se spendera några år tills vi kan möta dessa typer av bilar i våra städer, men tanken är originellt och verkar ha mycket framtid. Och vem vet, kanske BMW ligger i Justin mönster att erbjuda en micro urban med de bästa funktionerna för rörlighet i städer.

Du kanske också är intresserad av:

Allt den anslutna bilen kommer att göra för oss

Nissan VMotion 2,0 Concept: framtida mobilitet

Audi Summit 2017: Reflektioner kring autonoma bilar och artificiell intelligens