7 unika och otroligt Rolls-Royce Mellanöstern

Rolls hyllar UAERolls hyllar UAERolls hyllar UAERolls hyllar UAE

den lyxmärken allt de är mer intresserade av Mellanöstern, en marknad där specialversioner och exklusiva personalisering är mycket relevant. För Rolls-Royce återförsäljare Dubai, Förenade Arabemiraten, är den tredje i antalet försäljningar av alla som har utspridda runt om i världen, men de flesta räkningen. Hans senaste bedrift är att skapa sju unika modeller inspirerad av arkitektur, historia och traditioner. Se ungefär vad var och en representerar.

Rolls Royce Phantom Sheikh Zayed Grand Mosque

den Rolls-Royce Phantom försöker återskapa stilen Stora moskén Sheikh Zayed den dubbla tonen kroppen vitmålade och guld. Både inom och utanför utskjutande blommotiv, med ett hantverk som de har investerat cirka 800 timmars arbete, med broderier består ca 400.000 sömmar.

Rolls-Royce Phantom Coupé Qasr Al Hosn

versions coupe den Rolls-Royce Phantom väcker styrkan i Qasr-Al Hosn, traditionella residens shejker i Abu Dhabi, med en tvåfärgad kropp också ljusa vita och blå med guld accenter.

Rolls Royce Phantom Drophead Coupé Desert Rose

Att komma ihåg den anda av sedimentära bergarter som bildar vackra blomformade kristaller, samtal Desert Rose, Cabrio Phantom Drophead Coupé Den är målad vit med toppen och huven i en djup bourgogne som försöker återskapa det visuella intrycket.

Rolls Royce Ghost Ancient handelsvägar

den Rolls-Royce Ghost, saloon i storlek under Phantom, återskapar gamla handelsvägar med en vit och guld kaka varvas med guld glitter och gula linjer med representerar sten och sand toner av dessa legendariska vägar.

Rolls Royce Dawn pearling tradition

Det konvertibla strukturen anställ Wraith, den Rolls-Royce återskapar pearling och nyanser av havet med dess olika blå, silver och beige.

Rolls-Royce Wraith falkenering

Att framkalla en så viktig för människorna i E Artmiratos Arabemiraten som är den för den falkenering Det används för att Rolls-Royce Wraith Oklanderligt vitt med guld smycken ritning av en falk och en inre av rödbrun päls.

Sheikh Zayed Rolls-Royce Wraith

Den ultimata förverkligandet av denna exklusiva serie av sju enheter hyllning till den spektakulära arkitektoniska arbetet Sheikh Zayed Bridge i Abu Dhabi, med det blå havet och vitt och silver konstruktion.

Du kan också vara intresserad

Rolls-Royce Wraith flera rockers och solidaritet

Rolls Royce tuneado vildare

Rolls-Royce Phantom Zenith Collection