Nissan Qashqai 360, en SUV som ‘ser’ alla

Nissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retailNissan Qashqai 360 retail

Nissan fortsätter mejsling en av sina modeller största säljare i Europa, den Qashqai (I Spanien var det fjärde mest sålda bilen i 2012). För att öka intresset för denna modell har den japanska märket beslutat att erbjuda Qashqai nya 360-versionen, en intressant variant ger allt från synpunkt utrustning och små estetiska detaljer differentiators jämfört med resten av intervallet av detta SUV.

Nissan Qashqai 360, en SUV som 'ser' allaEn av de viktigaste delarna i den nya Nissan Qashqai 360 Det är införlivandet av serie Perifera seendet systemet runt View bildskärm, en anordning i vilken de huvudsakliga elementen är fyra kameror placeras runt kroppen som gör att fånga praktiskt taget allt som händer kring detta crossover. Avbildningen kan utföras punkt till punkt eller genom en mer omfattande och allmän vision.

den Qashqai 360 Det har andra specifika utrustningsdetaljer, såsom system Nissan Connect, en anslutningsmultimediaenhet och kompatibel underhållning iPod, navigering satellit och handsfree-systemet Bluetooth. På utsidan, det Qashqai 360 också särskiljas för att erbjuda en ny färg -vit kropp med nácar- effekt, längsgående stänger tak lagring av svart och legering specifik design med en diameter av 18 inches.

den nya Nissan Qashqai 360 Det kan från början kombineras med motorn Diesel 1,6 dCi 130 hk, en mekanism som även erbjuda andra fordon Renault-Nissan grupp, såsom Mégane eller Scenic. I fallet med Qashqai rapporterade nivåer av konsumtion och utsläpp för fyrcylindriga turbodiesel är 4,5 l / 100 km och 119 g / km CO2, respektive.

Tillkomsten av nya Nissan Qashqai 360 Det är planerad till nästa månad februari. Att främja det, kommer det att hållas i en annonskampanj som syftar till att fånga uppmärksamheten hos mobila användare. Här från nedladdning Shazam och från att locka QR-koder skapas för tillfället och publiceras i tryckta annonser (tidskrifter, tidningar och kataloger papper), kommer att 'land' på en specifik Internetportal där huvudpersonen är Nissan Qashqai 360.