Honda CR-V Lifestyle Plus, en SUV ännu mer standardutrustad

Honda CR-V Lifestyle Plus, nu till försäljningHonda CR-V Lifestyle Plus, nu till försäljningHonda CR-V Lifestyle Plus, nu till försäljningHonda CR-V Lifestyle Plus, nu till försäljning

Honda tillägger den spektrum CR-V en specialversion med namnet Lifestyle Plus, tillsats av en speciell utrustning och varumärke värderas till 1.500 euro, detta belopp utan att påverka på prislistan.

Bland de element som ingår i denna yta livsstil Plus är de stoppning och skinndetaljer inne, medan utsidan är lätt att känna igen den här versionen av Honda CR-V med ny stötfångare eller bakre spoiler. Alla dessa element är Målad bilens färg, där kan du välja mellan fyra olika: svart, grått, vitt eller rött. När det gäller däck som är 18 " De har en tvåfärgad finish.

Honda inre CR-VFinns med 1,6 liters dieselmotor, båda versionerna 120 och 160 hp, och båda fram- eller alla som manuell och automatisk dragning förändring Han är i fallet med den mest potenta av de två. Priserna för versioner av Honda CR-V med 1,6 i-DTEC i 120 hk-versionen, börja från 27,900 euro; medan de med den 160 hk motor tår av 36,200 euro.

Dessutom också det sker förändringar i bensinområdet, där 2,0 i-VTEC längre kopplade till fyrhjulsdrivna versionerna. Således för denna motor och 155 hk, Honda har skapat en version Elegance Navi Plus kostar 24,250 euro.

Du kan också vara intresserad

Helt nya Honda för 2018

Att testa Honda CR-V i-DTEC Diesel 160 hk

De 10 tangenter av SUV Honda CR-V