Toyota RAV4 2014 med mekaniska och kosmetiska förändringar

Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014Toyota RAV4 2014

Det har inte varit ett år sedan debuten av Toyota RAV4 i Europa och Japan varumärke har redan bekräftat flera intressanta förändringar för SUV kompakt.

I mekanisk tillförsel, Toyota RAV4 2014 kan väljas med motorn Diesel 2,0 D-4D 124 hk, kombineras nu med permanent AWD (Fram till nu kunde endast kombineras med tvåhjulsdrift version). Tillsammans med en manuell 6-växlad växellåda, är en genomsnittlig utsläppsnivå medde CO2 136 g / km.

Förutom permanenta fyrhjulsdriften AWD, i denna version 2,0 D-4D RAV4 2014 Det tar centrum dynamiskt drivsystem Integrera Dynamic Drive System, en anordning som i sin tur interagerar andra system såsom VSC stabilitetskontroll, den dynamisk vridmomentstyrning och elektriska styr EPS (Electric Power Steering).

Genom olika sensorer, elektronisk styrning på alla parametrar hastighet och rotationsvinkeln. Parallellt, systemet AWD av den dynamiska momentregleringen kontinuerligt styr överföringen av vridmoment mellan de främre och bakre hjulen via en koppling styrs elektromagnetiskt placerad framför den bakre differentialen. Under normala körförhållanden, kan momentfördelningen variera från 100 procent till 0 procent front tillbaka upp till 50 procent axel i händelse av motorförhållanden är extrema eller svårt. För offroad terräng, innehåller systemet en låsknapp AWD. Detta tillåter förare att låsa momentfördelningen i ett fast förhållande (50:50) vid hastigheter upp till 40 km / t.

Estetiska nya kläder

den New Toyota RAV4 Det kommer att erbjuda nya metallicfärger på utsidan och en aluminiumfälgar exklusivt 10 ekrar och 18 inches i diameter. Sidobrädorna och bakluckan kan nu väljas på ett elegant kromfinish. svart, grått, terrakotta och beige: insida, fyra nya färger.

På den tekniska nivån och utrustning, multimediasystemet anslutning, information och underhållning Toyota Touch 2 den uppdateras, kommer att erbjuda en ny pekskärm 6 '' och kan konfigureras på sex språk. Audiofiler för högre kvalitet kan du välja att välja en sofistikerad specialist JBL Premium Sound System 440 watt med nio högtalare. Slutligen säkerhetsnivå belyser ATCM systemet övervakar det bakre området. Denna anordning är också kapabel att visa någon blind fläck av vision, så att meddelas när det omvända är i ingrepp för att utföra parkerings manövrera föraren av den möjliga närvaron av ett mötande fordon som undgår betraktningsvinkel föraren.