Nissan Maxima 2016 sportsedan 300 hk

Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016Nissan Maxima 2016

den Nissan Maxima öppnar sin ny generation i 2015 New York Auto Show. Detta eleganta och sportiga fyrdörrars sedan, Nissan säljer på den amerikanska marknaden, den använder en ny plattform 25 procent styvare och lättare och i den estetiska sektionen, tar särdragen i Nissan Sport Sedan Concept premiärvisas på Detroit Motor Show förra året.

Börjar på framsidan, med en Grill med en märkt form i V och LED-strålkastare formad som en bumerang. flytande tak, dubbla avgas hjulen 18 inches och en inre plågas lyx är dess egenskaper. i hytt vi finner element i Alcantara, med ratt med tillplattad botten och en mittkonsol med en 7 tums ordförande orienterade sju grader mot förarsätet.

Nissan Maxima 2016

eventuellt, Nissan Maxima erbjuds med ventilerade och uppvärmda säten, Bose ljudsystem, säten 'Ascot' skinn detaljer diamant eller omgivande ljus. teknologiskt sett omfattar den japanska sportsedan kors trafik alert, adaptiv farthållare, pre-kollisionsvarning front, etc.

Utan tvekan en av de viktigaste detaljerna i den nya generationen Maxima är i sin makt: 300 hk Ström utvinns ur sin V6 3.5L, 36 mkg vridmoment och ansluten till en automatisk växellåda xtronic kontinuerligt variabel CVT. Aviserats för stadsförbrukningen är 10,6 liter per 100 km och extra urban 7,8 l / 100 km.

hans pris för den amerikanska marknaden, där det kommer att anlända i sommar, det är 29,424 euro att ändra.