Volkswagen Golf R-Line packar Sportsvan mer sportighet

Volkswagen Golf R-Line förpackningar SportsvanVolkswagen Golf R-Line förpackningar SportsvanVolkswagen Golf R-Line förpackningar Sportsvan

Frankfurt Motor Show 2015

Var och verkar så. Vi talar naturligtvis en sportighet försöker vara kännetecknande och även i lika välbekant som MPV-segmentet. Volkswagen är klar, därför att individualisering i moderna bilar är idag trend, särskilt en som också påverkar dynamisk personalisering. Linje R-Line avslutad varumärket redan fokuserat på att möta denna efterfrågan, och det är dags att expandera med två nya specifika paket för exteriör och interiör De debuterar i Frankfurt Motor Show.

Med den nya R-Line packa Exteriör, den Volkswagen Golf Sportsvan Det kommer att idrotten en mycket mer aggressiv. Du kan välja oavsett Interior pack, och därmed minibuss premiär på den främre omgjorda stötfångare med stora luftventiler, ny krom element och specifika luftutlopp R-Line design. Den bakre, under tiden, kommer att kombinera en ny diffusor integrerade utgångar krom avgas, bakljus fördunklas och tröskel anknytningar i karossens färg. R-Line logo också titta på sidan.

Under tiden, om du väljer den nya R-Line Interiör Pack, Volkswagen Golf Sportsvan markeras främst av en exklusiva sportstolar. De kännetecknas av en central del i Race tyg omlindad av en sidosektion tillverkad av mikrofiber San Remo. R-Line logo kommer också att vara synliga både i sätena, och i dörröppningar. Detta paket kommer också att innehålla bly-färgade dekorativa element, och golvmattor, tak, växelspaksknopp, sportratt och mittarmstöd i kontrast. Pedalerna är tillverkade av rostfritt stål, medan systemet infotainment skärm välkomstmeddelande "R-Line".

Oavsett dessa två paket, den Volkswagen Golf Sportsvan fortsätta att erbjuda den aktuella raden kombinerade R-Line, även inkluderande progressiv riktning, tonade (med mörkfärgning 65 procent), sportchassi med kropps urtagning 15 mm och 4 typer av Specifika olika däck R-Line-serien: Salvador 17 inches, eller vid 18 inches med mönster också Salvador, liksom Marseille och Serron.