Jeep Wrangler 2018: första återgivningar av den nya SUV

Jeep Wrangler 2018, så föreställa sina fansJeep Wrangler 2018, så föreställa sina fansJeep Wrangler 2018, så föreställa sina fansJeep Wrangler 2018, så föreställa sina fans

Vi ser fram emot att veta hur man ska vara en av de mest klassiska scenariot modeller och det visar. Båda redan delas på Internet första bilderna av vad som kommer att vara den tvådörrars version den jeep Wrangler, efter en jakt den legendariska spion bilder kuperad terräng med kamouflage.

Little kommer att förändra utseendet på Jeep Wrangler eller åtminstone, så föreställa sig författarna till dessa rekreation som har hängt på J.L. Wrangler Forum, där de mest entusiastiska av denna modell träffas för att diskutera de senaste nyheterna i samband med SUV.

I bilderna kan vi se att Särskilda LED-tekniken tar mitt på scenen i strålkastarna och bakre grupper och grillen har fått en ny utformning.

Jeep Wrangler, vilket är känt

Bilderna av de recreations gjorda av fans av denna modell ser bra ut, men vad vi verkligen vill är att se vad den slutliga modellen. För att göra detta måste vi vänta tills LA Auto Show bekräfta vad som kommer att bli hans sista framträdande.

Vad de har klart det är att Jeep Wrangler erbjudandet inte ändras, så kommer att erbjuda ett antal versioner med två och fyra dörrar och konvertibla tak, som kommer att rymma Rubicon, som kallas Sport eller Unlimited. Om du vill få en, kommer fyrdörrars produktionen inte påbörjas förrän november och de två dörrarna inte förväntas träda monteringslinjen till nästa februari.

Du kanske också är intresserad av:

Brutal! Och en vertikal vägg låg Jeep Wrangler (video)

Jeep Wrangler Rubicon Recon: Leve den sanna 4x4

Den dag då vi tämja Jeep Wrangler (den verkliga historien)