Toyota Tacoma, en riktig cowboy

Toyota Tacoma, en riktig cowboyToyota Tacoma, en riktig cowboyToyota Tacoma, en riktig cowboyToyota Tacoma, en riktig cowboy

Kanske namnet Tacoma inte berätta den här sidan av Atlanten mycket, men USA är kungen av pick-up medelstora, den Bästsäljare under de senaste 10 åren. Och en del för övrigt en kategori som har rapporterat mer än 7 miljoner enheter som säljs till japanska tillverkare sedan 1964. medveten om betydelsen och modell och söker sin vitalisering, Toyota har använt Detroit showen att presentera en nya tredje generationens med definitivt titta närmare på kraven från nya och yngre amerikansk kund.

Den nya Toyota Tacoma född och att vara mer kraftfull och effektivare än någonsin. I sin utveckling de har tagits med nu nya höghållfasta stål för att öka dess styvhet och nya värmeprägling process som också har minskat sin vikt. den suspensionen har reviderats Vrid för att justera detta och ge en mer bekväm och raffinerad idiot utan att förlora sin styrka, medan De har lagt till mer isolering och en ny akustisk vindruta att även minska sin ljudstyrka på.

Mekaniskt händer nya Toyota Tacoma att drivas av en motor 4 cylinder 2,7 liter, väl för helt nya 3.5 V6 Atkinson cykel med direktinsprutning D-4S varumärke. Båda motorerna, bensin, i kombination med en 6-växlad automatisk växellåda, Även om V6 också kan beställas med en ny manuell 6-växlad förändring också.

Den nya Toyota Tacoma finns i 4x2 och 4x4, och upp till 5 olika ytbehandlingar var och en med sin egen personlighet: Arbets klar SR, Iconic SR5, Limited och de mer äventyrliga Athletic TRD Sport och TRD Off Road. systemet Multi-Terrain Select vilket gör det möjligt för föraren att välja mellan olika användningssätt att resa genom stenar, lera eller sand, bakre differentialspärr, systemet Crawl kontroll (Ett slags långsam farthållare fält som redan utrustar Land Cruiser) eller serie alltid en GoPro kamera bredvid spegeln insidan för att spela äventyr, kommer de att vara en del av en mer målinriktad utrustning för att cirkulera av asfalt.

När det gäller design, nya Toyota Tacoma sport en ny hexagonal galler tas från sin överordnade bror Tundra, designs nya hjulet som sträcker sig från 16 till 18 inches, nya lampor LED dagtid eller en ny bakluckan med integrerad för att förbättra aerodynamisk spoiler. Bland den nya utrustningen också belyser en ny styv täckmantel för att dölja lådan, smart nyckel, läder sittplatser, taklucka, Bizonen, central kontroll pekskärm eller blind.