Bilar Jaguar-Land Rover Specter James Bond filmen

Bilar Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Bilar Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Bilar Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Bilar Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'

Tjugofjärde film James Bond, världens mest kända hemliga agent, lovar att gå 'på hjul'. Det är vanligt att se 007 filmer i ett bra utbud av exklusiva fordon, särskilt de mest kända varumärkena i Storbritannien. i 'Spectre', som kommer att drabba teatrar i oktober, grupp Jaguar-Land Rover Det har mycket att säga i detta avseende.

upp tre fordon de steg den brittiska: den spektakulära prototypen Jaguar C-X75, rullande genom gatorna i Rom i en chase; flera Speciellt modifierade Land Rover Defender och det är det snabbaste och mest kraftfulla Land Rover historia, Range Rover Sport SVR, rullande Österrike. division 'Special Vehicle Operations' (SVO) Jaguar-Land Rover och designteamet har haft mycket att göra med slutresultatet. För att göra det, erkänner de att de har haft ett nära samarbete med filmskapare i filmen själv.

Alla tre fordon har varit presenteras för allmänheten officiellt i slottet 'Thurn und Taxis' av Frankfurt, inom ramen för det tyska fordons möte. De var där som gäster naomi Harris och David Bautista, två tecken av filmen.

Jaguar Land Rover också tillgängliga för fans av saga exklusivt innehåll Specter båda sina nya webbplatser och sociala nätverk med dem kommer att se tidigare osedda bilder, intervjuer och en rese 360 ​​av Jaguar C-X75.

Bilar Jaguar-Land Rover Specter James Bond filmen

- Du kanske också är intresserad av: Aston Martin DB10, en annan bil Spectre.