Honda Civic vs VW Golf: sorg compact 2017

Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Vad kommer att bli bättre?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Vad kommer att bli bättre?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Vad kommer att bli bättre?Honda Civic 2017 vs. VW Golf 2017: Vad kommer att bli bättre?

Om vi ​​analyserar försäljningslistorna runt om i världen du kommer att se effekten, snabbt, Volkswagen Golf och Honda Civic. den först är den obestridda King of försäljning i Europa, Det är lång den mest sålda kompakta, som upptar den andra positionen i världsrankingen endast bakom Toyota CorollaAndra obestridlig kompakt planet framgång. Honda Civic, under tiden, upptar Globalt positionsnummer 11, främst genom sina stora försäljning i USA och den asiatiska marknaden. Vid sidan av dem, bara Toyota Corolla och sa Ford Focus (Nr 4 i hela världen) stå upp mot våra huvudpersoner i kategorin kompakta bilar.

Det råder ingen tvekan, därför att samtidigt deltar premiären av tionde generationen Honda Civic och den sista uppdatera den sjunde generationen Volkswagen Golf (helt ny oktav kommer 2018) kommer att vara en stor händelse i 2017. sorg som det serveras nästa vår, eftersom det råder ingen tvekan om att vi står inför två av de mest kompletta bilar i sin klass. Men vad exakt nu ge var och en med sin förnyelse?

Honda Civic vs Volkswagen Golf: space

Redan aviserats för börja säljas mars, Vi har kunnat se live den nya Honda Civic som presenteras officiellt vid det kommande Paris Motor Show. Med en förnyad bild och följer mönstret av den senaste designen av märket (som Honda HR-V), The Japanska compact da utan tvekan tillväxt spurt: det växer 13 centimeter för att få nu till 4,50 meter och den längsta modellerna i sin klass. Således Civic redan i sina sista jämförelse med den nuvarande modellen visade sig vara den bredaste i sitt slag, lovar ännu mer utrymme.

Honda Civic 2017Med tre centimeter striden också, Honda Civic säkerställer att ha 4 cm mer Ben, upprätthållande av en trunk uppgår nu till drygt 400 liter. Med en mycket låg körställning, har denna modell inte skyr fortfarande en sportigare atmosfär, till vilken också redesigns inuti, nu med en ny, djupare och som kan, mer taktil kontroller mittkonsolen, och slutlig anslutning till en ny instrumentering som bildas av tre digital TFT. Om än med ompositionering av en bränsletank som tidigare under framsätena, nu verkar det att förlora en del mångsidighet utan fantastiska "Magic Seat" den baksäte viks vertikalt för att tillåta transport av skrymmande föremål.

För hans del, Volkswagen Golf, väntar på sin åttonde generation, kommer den att uppdateras inte så djupt. Men vi har inte sett, inte heller varumärket har presenterat, men vi kan kommer inte på revolutionerande förändringar. hans längd det kommer att bli runt igen några sedesamma 4,25 meter att, ja, de kommer inte att stoppa dig återigen en av de största cockpits för klassen eller med en stam som också leder till 400 liter: idag officiellt 380 kubik.

Om inte avancera exteriör design snarare än något gjutna optiska linjer (som vanligtvis är standard Volkswagen), som i rymden, denna nya VW Golf själv kommer att ge fler innovationer inom inredning, eftersom det framgår av Autoblohg plats i Nederländerna. Den hade premiär på Golf R Touch Concept prototyp, nu montera en pekskärm på instrumentbrädan större och många fler funktioner. Dessutom kan det också ha styrsystem föraren gest erkännande.

VW Golf 2017Honda Civic vs Volkswagen Golf: motorer

Toca och granska de områden som erbjuder nya Honda Civic och VW Golf och, som tidigare, fler förändringar i en än i en annan, men med nya sammanstötningar som måste tala. Speciellt bensin. Ja, för med den senaste informationen som verkar peka på diesel som det onda av allt, det kommer största revolution i bensin. Civic startar ögonblick sitt utbud i detta bränsle bara för vad öppnar en viktig motor 1,0 turbo 3-cylinder och 129 hk. den sorg Den serveras med spektakulära 1,0 TSI 115 hk och tre cylindrar som förblir juvelen i kronan av Nya Volkswagen Golf. Vad kommer att bli snabbare och förbrukar mindre? Mycket bra blir Honda att övervinna redan kontraste Golf TSI.

Ovan, för det kommer att finnas utrymme för fyra cylindrar. Ja, eftersom Honda debuterar också en 1,5 VTEC Turbo motor med 182 hk som lovar att glädja för mjukhet, komfort och prestanda. Båda också kommer med manuell och automatisk växellåda CVT kontinuerligt variabel. i konfrontation direkt, bör den nya motorn framför motorn 1,4 TSI VW, som fortsätter med 125 och 150 hk, ACT cylindern overksamgöringssystemet: Kommer att vara mindre kraftfulla och därmed mindre snabbare än Honda, men bör erbjuda större effektivitet. Vi får se.

Honda Civic: Interiorför Diesel duell får vänta och mer. Ja, eftersom Grand i-DTEC 1,6 120 hk som Honda har införts i alla möjliga kategorier för hur väl det går och hur lite du spenderar, kommer inte att nå den nya Civic fram till slutet av 2017. Ja, då tar det även en tillhörande ny automatisk-tronic och kugghjulen 9. Med denna motor, Civic Det kommer att möta 110 hk 1,6 TDI och 2,0 TDI 150 Golf. Och här förväntar vi annars i bensin: mycket måste förbättras Golf för att nå prestanda Civic.

och öga Volkswagen på el, Det förebådar också en ny kompakt, den här gången av sig själv och fristående från golf utveckling, som kommer att vara 100% elektrisk lova upp till 600 km autonomi: Så ja vinner hand Honda.

Inredning VW Golf 2017Honda Civic vs Volkswagen Golf: Dynamisk

just detta imaginär duell mellan framtida Honda Civic och Volkswagen Golf med en kort genomgång av dynamisk att hoppet. Ja, för här den japanska kompakt hoppas kunna spela nya kort för att slå alltid balanserad och lätt att köra Volkswagen Golf. I sina nya dimensioner, en kroppsvikt annonseras lättare 16 kilo och hans fästmö högre styvhet, detta ny Civic kommer att innehålla en oöverträffad adaptiv dämpning utvecklats av Showa.

Honda ingenjörer och lovar med sin nya Civic strävar efter att "vara referens körbarhet bland kompakt"Syftar till att garantera lika med Audi. Så när du läser. För det kommer att erbjuda Multi-link alltid en bakhjulsupphängning (VW Golf utrustar i vissa högre, som för resten använder den enklaste torsionsaxel) monterings ankare suspensioner på hydrauliska stöttor.

Little ny närvarande för sin del en Volkswagen Golf ja kan fortsätta rida DCC adaptiv fjädring och att vara hAcers starka i sin lättare och mindre än Civic. Balansen mellan komfort och smidighet redan har det, så nu återstår att se hur långt de kommer att kunna få Honda Civic.

Du kanske också är intresserad av:

De bästa kompakta bilar kommer att anlända i 2016 och 2017

Top 10 kompakt för tillfället

New Hyundai i30 ... lovar också!