SUV i framtiden kommer du att älska: i-Pace Jaguar, Mercedes EQ …

Framtida elektriska SUV för att njuta avFramtida elektriska SUV för att njuta avFramtida elektriska SUV för att njuta avFramtida elektriska SUV för att njuta av

den SUV Han har redan tagit fart. och Strömmen verkligen tar fart och och inte av ekonomin kommer att förbli dyrt som en bra Diesel i sitt segment. I framtiden landskapet växer fram SUV tre nya och intressanta produkter: i-Pace Jaguar, Mercedes och Volkswagen EQ I.D. Tillverkarna är tydliga: de behöver elektricitet lika mycket som själva samhället. Ta dig tid att återuppfinna hjulet, vissa tveksamt, andra beklaga omognad av marknaden, men efter Jaguar har visat sin i-Pace, mindre benägna att dessa motorer redan förstått: elbilen är precis runt hörnet.

Biltillverkare hade länge försökt gissa framtiden för att uppfinna. Tesla lyckats genomföra den första logiskt anpassade till deras lilla tillverkaren perspektiv. nu Jaguar, med sin spektakulära SUV i-Pace har brutit en myt, som bevisar att du kan göra en elbil som inte bara har konstig, men kan även vara söt. Det finns tekniska skäl att elbilar inte nödvändigtvis resultones, särskilt aerodynamisk. Vissa tillverkare har lyckats bevisa sin makt genom att utveckla plattformar och konventionella organ som kan inkludera dem alla behov av en elektrisk version, som i fallet med VW e-Golf eller nyligen Hyundai Ioniq. Men VW, så stolta över att ha lyckats göra sin elektriska verka enkel Golf, ge vändningen från 2019, lanserar I.D baserad på en elektrisk koncept. samtidigt som stafettpinnen till sin golf (VIII Golf lanseras under 2018).

Vi vill vara SUV

Om allmänheten vill karossen SUV, lång, dominant närvaro och vad som gjorde tillverkare tror att de skulle köpa en elektrisk med karosseri "av vilka inte längre leda"? De flesta tillverkare har fått sina elektriska motsvarigheter är bättre än förbränning (Inget motorljud eller täckande skriva vibrationer), men tvingades till ett högre bra pris och det är inte nödvändigtvis tjäna pengar med dem. Eftersom marknaden själv är villig att förvärva Campero SUV utseende, varför du har försökt att sälja bilar "rimlig"Varför lanserar små bilar som prissegmenten är förknippade med storlek? vissa tillverkare i eget huvud som VW, andra i andra, De har insett att strömmen måste vara en SUV, Kompakt upp och estetik som kan vara sig själv utan svepande storlek. Volvo XC40 ser på framtiden, Audi e-tron, den aviserade 2020 BMW X3 ... och här få vi Jaguar, Mercedes och VW.

Jaguar i-Pace framtida elektriska SUVBra eftersom de redan är, oberoende, elektriska SUV kommer att landa vid rätt tidpunkt. Skandalen diesel har ökat medvetenheten om föroreningar och motorteknik, kommuner lämna dem utanför sina åtgärder mot människohandel och 2020 tillverkare kommer att börja betala skatt på överskottet CO2 från bilar de säljer. Det kan underlätta den elektriska bilen regeringar inte nå dem, men de bidrar till att mattan vägen medan laddinfrastruktur är installerad. Incitament för motorväg användning, gratis, parkering, HOV körfält eller tillgång till centrum kommer inte att vara för evigt, men de säkert något kommer.

Jaguar i-Pace: Du kan boka; leverans i 2018

den Jaguar körläget i-Pace, avant-garde, inte kommer att skaka grundvalarna för alla förare. en inbäddade digital instrumentering, en rund ratt, mittkonsol utskjutande är mer konventionell än en Porsche 918 Spyder, tyg beläggningar på instrumentpanelen och du ser en Peugeot 3008 ... begrepps i-takt som du ser det verkar som möjligt som inspirerande. Frågan är: varför skulle en Jaguar om för ett år sedan visades en konceptuell Land Rover Evoque- e? 70 kWh batteri och två motorer, 85 kW och 145 kW front bakom det skulle ha varit en perfekt elektrisk SUV. Kanske chock för Jaguar hjälp balans intäkter mellan JLR varumärken. Autonomy planerad till Jaguar i-Pace, enligt den europeiska kombinerad cykel (NEDC), kommer det att vara 500 km.

Framtida elektriska SUVMercedes EQ: "electrodiseño" 2019

Mercedes vill inte EQ "paus"Men samarbeta med Mercedes föraren alltid ... och de som kan greppa. När du når gatan 2019 kommer att bli en elbil, men ändå inte kommer att visa sin stora del av självkörande bil, som säkerligen ärvt från sina bröder. Passagerar, en nästan horisontell karaktäristiska superinstrumentpanelen för föraren, en position asymmetrisk körning, inför en gigantisk 24-tums instrumentering, som erinrar en tablett ... allt klargör att den elektriska EQ vill vara din tid och tio år efter. den autonomi kommer upp 500kmmed högre kapacitet batterier, litium-jon och 70 kWh.

VW I.D. : Från 2019

Electric rörlighet är kärnan i VW. De vill inte att göra nisch bilar (och de har visat att e-Golf), men har tagit en ny riktning, med lärdom. Detta är inte att göra en elektrisk version av varje bil. Det är att revolutionera elbil. Det måste vara för att möta den nyligen tillkännagivna plan för att vara en global ledare inom elektrisk mobilitet och sälja en miljon elbilar från 2025. VW blir I.D första av hundra procent elbilar av dess nya utbud av fordon och presenterar en helt intervall av autonomi i ny I.D. som sträcker sig från 400 och 600 km.

Du kan också vara intresserad

Jaguar i-Pace, en elektrisk SUV 400 hk

Volkswagen I.D: den första elbilen i den nya eran VW

Mercedes EQ. elektriska SUV i framtiden

Den mest omfattande guide till att köpa en SUV