Skoda nya SUV kunde debut på bilsalongen i Genève

Skoda nya SUV kunde debut på bilsalongen i Genève

Det förutsågs att den nya SUV Skoda lämnas under kommande Paris Motor Show i oktober. Men en utvecklad bild på Facebook-sida av Skoda Tjeckien kan avancera en hängande presentation. Den nya tjeckiska SUV, som skulle kunna kallas Skoda Snowman (eller Skoda Kodiak, enligt andra rykten), kommer förmodligen att vara en av huvudpersonerna i Geneva Motor Show, som kommer att hållas i mars.

Endast framtida data är kända Skoda bil. Vad som verkar säkert är att det kommer att bli en SUV som kommer att finnas i versioner fem och sju säten och delar många egenskaper med den andra generationen av Volkswagen Tiguan. Skoda Snowman, att kallas att komma i sittande ställning på MQB modulära plattform Volkswagen Group.

Skoda är planering 'något stort', som de säger på sin Facebook, och detta kan vara den nya Skoda Snowman, en bil skulle vara cirka 4,64 meter lång, ett steg över Skoda Yeti. exakt Yeti kommer att vara nästa på listan i den förnyade offensiv den tjeckiska märket SUV.

Under de kommande veckorna kommer vi att veta mer konkreta detaljer om Skoda överraskning för Genève, en hemlighet, så långt, mycket väl bevarade.

Du kan också vara intresserad

- Future SUV Skoda

- Skoda ser till framtiden: Skoda Yeti och Skoda Octavia 2017 2018

- Skoda faktiska förbrukningen, verklig förbrukning av bilar