Citroën C4 Cactus Aventure Concept: den äventyrliga bror

Citroën C4 Cactus Concept AventureCitroën C4 Cactus Concept AventureCitroën C4 Cactus Concept AventureCitroën C4 Cactus Concept Aventure

den Cactus Citroën C4 fortsätter att ta rubriker för ett par månader, och att första prototypen släpptes 2007. År 2013 blev känd genom sitt nuvarande namn, och på ett liknande sätt som produktion och idag är en realitet. Nu, under Geneva Motor Show, Citroën kommer att presentera en ny Campera version under namnet Aventure Concept.

Ingen brist på känd 'Airbumps' eller skyddskropp, typiskt C4 Cactus, detta prototyp Det är känt för många detaljer som ger dig en robust och kraftfull bild. Börjar på framsidan, med nya stötfångare med metallstänger, grupper inkorporerade optiska gitter eller road däck BFGordrich, och fortsätter genom skydds installeras i källaren, nya hjulhusen och större markfrigång.

Citroën C4 Cactus Concept Aventure

i tak, Det har installerats ny huv på taket med extraljus, medan färgen har valt en vit med vinyl ljus gul. En annan slående detaljer Citroen C4 Cactus Concept Aventure återfinns i mängd kameror Go Pro installerad i karossen och taket området.

Allt inte missa en enda detalj av våra äventyr, det huvudsakliga syftet med denna prototyp: avsedd dem som åtnjuter fritidsaktiviteter utomhus och kan också ha en stort lastutrymme för deras äventyr.

Även i Genève ...

Citroëns monter på bilsalongen i Genève, som inleds den 4 mars kommer att spelas av den nya C4 Cactus, nu tillsammans med sin äventyrliga bror som jag har presenterat. Dessutom kommer det att finnas nya Citroën C1 och variant 'alla road' i sin salong, C5 Crosstourer.