VW I.D. Buzz: grönt ljus till elektrisk Bulli XXI århundradet

Volkswagen I.D. Buzz bekräftade Bulli XXI århundradetVolkswagen I.D. Buzz bekräftade Bulli XXI århundradetVolkswagen I.D. Buzz bekräftade Bulli XXI århundradetVolkswagen I.D. Buzz bekräftade Bulli XXI århundradet

Under Pebble Beach Concours d'Elegance i Kalifornien, har Volkswagen bekräftat att det kommer att producera sin I.D. Buzz, en konceptbil som andas Volkswagen Bulli filosofi eller T1, "Hippie van" och kommer att vara helt elektrisk, i den nya eran som förväntar Volkswagen stjärna från 2020, i vilken el kommer att ha en ledande roll.

Herbert Diess, verkställande av det tyska företaget har bekräftat att fordonsproduktionen väl kommer att tas emot efter prototypen har varit bland allmänheten. "Vi har fått hundratals brev och e-post ber oss att bygga denna bil, som sammanfattar Kalifornien livsstil. " Men vi måste vänta till 2022 för att se det nya fordonet på våra vägar.

De viktigaste lokaler förnyelse av den mytiska van Det är att ge en mångsidig bil med hög lastkapacitet, hög körställning och ett modernt estetiskt med retro inslag som inte glömmer ursprung modell. Allt drivs av en elektrisk enhet som tillåter rörelse utan mata utsläpp drömmen för varje hippie.

Trots bekräftelse från märket de har inte avslöjat något om hans propeller, bortom att de presenterades på Detroit Motor Show, den första som kommer ut av prototypen, med två elektriska motorer som tillhandahålls fyrhjulsdrift och 374 hk totalt. Till detta måste läggas en spetshastighet av 160 km / t, till 5 sekunder nå 100 km / t från stillastående och 600 km autonomi.

Du kanske också är intresserad av:

VW I.D. Buzz i Detroit

Bilar till minne: Volkswagen Bulli

Brabus Bullit Coupe 800 hk van